Pokémon Go Artık Günlük Ödüller Verecek!

Yeni güncelleme, sadık Pokémon Go oyuncularını ödüllendirecek, önemli yeniliklerle geliyor!

Noel döneminin ilk ayağı olan "Cadılar Bayramı"nın sona ermesi ile beraber Niantic Labs ekibi, oyuncuları geri kazanmak için yeni yöntemler geliştirmiş durumda. Pokémon Go'nun bir sonraki güncellemesi, eğer her gün bir Pokémon yakalar veya bir PokéStop ziyaret ederseniz, XP, eşya ve Stardust toplamayı daha kolay bir hale getirecek.

Başlangıç olarak her gün yakaladığınız ilk Pokémon 500 XP ve 600 Stardust verecek ancak eğer yedi günlük bir Pokémon yakalama serisine ulaşırsanız 2.000XP ve 2400 Stardust ile ödüllendirileceksiniz. Benzer bir şekilde her gün ziyaret ettiğiniz bir favori PokéStop'unuz bulunuyorsa, biraz daha fazla eşya kazanmaya başlayacaksınız. Eğitmenler, ilk PokéStop ziyaretlerinde 500XP ve bonus eşyalar kazanırken, yedi günlük bir ziyaret serisi, karakteri 2.000XP ve daha da fazla eşya ile ödüllendirecek.

Pokemon Go Rehberi: Pokemon Go Nedir, Nasıl Oynanır?

Merak edenler için belirtmek gerekirse bonuslar, yerel zaman ile gece yarısında yenilenecek. Başka bir deyiş ile bir akşam saat 5'te bir Pokémon yakaladıysanız, bir sonraki gün sabah 11'de yakaladığınız Pokémon ile o günün bonusunu alabileceksiniz.

Bu güncelleme, daha dengeli bir ortam ile beraber, normal Pokémon Go oyuncularının tekrar bir avantaj yakalamalarına imkan tanırken, halen ellerinde telefon ile gezen ciddi oyunculara da küçük bir ödül sunacak gibi görünüyor...

Sonraki Haber

Forum