PlayStation 5, PS1, PS2 ve PlayStation 3 Oyunlarını Çalıştıracak mı?

PlayStation 5'in sunacağı geriye yönelik uyumluluk PS1, PS2 ve PS3 oyunları için de geçerli mi? Yoksa sadece PlayStation 4 oyunlarıyla kısıtlı mı olacak? Belli oldu!

Sony'nin fiyatı ve çıkış tarihi henüz açıklanan PlayStation 5 konsolu, PS4 oyunlarını çalıştıracak. Ancak daha önceki nesillere ait oyunların PS5'te çalışmayacağı doğrulandı.PlayStation 5 için Ek DualSense Alacaksanız, Fiyatını Duymaya Hazır OlunPlayStation 5 için ek bir DualSense kontrolcü satın almak isterseniz, en pahalı PS5 oyunları ile benzer seviyede bir harcama yapmanız gerekecek!

Sony Interactive Entertainment CEO'su Jim Ryan, bir röportaj sırasında PS5'in PS3, PS2 ve PS1 oyunları için geriye yönelik uyumluluk sunmayacağını söyledi. Geçen ay Ubisoft'un sitesinde de aynı bilgi yer almıştı, ancak yeni açıklamayla birlikte durum resmi hale geldi.Xbox Series X Ne Kadar Büyük? İşte Xbox Series X Karşılaştırma Videosu!Xbox Series X'in ne kadar büyük olduğunu merak ediyor musunuz?

PS4'ün PS3 oyunlarını desteklemediğini hatırlatmakta fayda var. Bu arada Microsoft, yeni Xbox Series X'te geriye yönelik oyunların çalışacağını ve grafiklerinin daha iyi görüneceğini söylüyor.

Sonraki Haber

Forum