PlanetSide 2 BETA'ya CHIP Online ile katılın

CHIP Online'dan PlanetSide 2 beta kodları! Evrenin tarihini yeniden yazma sırası şimdi sizde!

Oyun dünyasında çığır açan özellikler, devasa çok oyunculu savaşlar, yardıma koşulacak uzak imparatorluklar, şiddetli yer ve gök mücadeleleri verilen kocaman kıtalar ve günümüz oyuncularının FPS ve MMO türlerinden beklediği tüm detaylar dünyanın merakla beklediği ödüllü MMOFPS oyunu Planet Side 2'de!

"Kodlar, ah o kodları bir alsam!" cümlelerini kuranlardansınız işte beklediğiniz an geldi. Değilseniz, hem kendi dünyanızın hem de evrendeki diğer dünyaların kaderinin değişmesine hazırlanın. PlanetSide 2 sınırlı sayıdaki kodları dağıtmaya başladı. Destansı savaşlarda, muazzam dünyalara kendi kahramanlık hikayenizi yazmanızın zamanı geldi.

PlanetSide 2 'nin beta kodları dünya ile aynı anda Türk kullanıcılar içinde buluşuyor. CHIP Online farkıyla PlanetSide 2'nin beta koduna ulaşabilir ve bu deneyimi dünya ile aynı anda yaşayabilirsiniz. Kısa bir süreliğine açılmış beta kodunuzu alarak deneyimleyebilirsiniz.

Buradan şanslı 350 kişiye sesleniyoruz: Yakında sürümü yapılacak oyunun beta versiyonu için kodlar elinizin altında. Size sadece uzanıp almak ve evrenin tarihini değiştirmek kalıyor. Başarı seninle olsun asker!

Kodların Kullanımı

  1. Planetside 2 deneyimini yaşabilmeniz için öncelikle Sony Station Account'a sahip olmanız gerekiyor.
  2. http://www.planetside-2.eu/en adresine gidin
  3. Eğer daha önceden almış olduğunuz bir hesabınız yoksa "sign up" butonuna tıklayın
  4. Bir sonraki sayfada new Account'a tıklayarak Sony Station hesabınızı yaratın
  5. Bütün bunları yaptıktan sonra http://www.planetside-2.eu/en adresini ziyaret edin ve sisteme giriş yapın.
  6. Sonrasında "Already have a beat Code?" adresine almış olduğunuz kodu girin ve sonrasında Reeedem butonuna tıklayın.

  7. Daha sonra bir SONY Station hesabı yarattığınızda ise vermiş olduğunuz adrese, istemciyi nasıl indireceğinizi anlatan bir mail gelecektir.


PLANET SIDE 2 BETA KODUNUZU ALMAK İÇİN TIKLAYIN

Sonraki Haber

Forum