Philips'ten dünyanın en hızlı TV'si...

Philips'in tanıttığı yeni televizyonları arasında öyle bir model var ki; hızıyla adeta "uçuyor!"

IFA'da geçtiğimiz yıl 3D rüzgarı esmişti, her firma 3D televizyonlarını tanıtırken diğer gelişmeler biraz daha geri planda kalmıştı. Ancak bu yılki IFA'da 3D'ye olan ilginin biraz da olsa azaldığı gözlenirken, firmalar televizyonlarındaki diğer yeni özellikleri tanıttılar.

Bu yıl özellikle Philips yeni özelliklere sahip televizyonlarla tüketicinin ilgisini daha da çok çekecek gibi görünüyor. Philips'in televizyonlarına yeni eklediği bir özellik televizyonunun ekranının önüne yerleşen bir filtre. Bu filtre televizyona gelen ışığı tamamen emiyor ve izleyicilere yansıtmıyor. Bu şekilde çok daha derin siyahlar elde edilebiliyor ve kontrast oranı 15,000,000:1'e kadar düşebiliyor. Bu teknolojiyi 2011 yılında EISA'da en iyi 3D televizyon ödülünü alan 46PFL9706 modelli Philips televizyonda görebileceğiz.

Philips'in bir başka yaptığı büyük açıklama da firmanın 21:9 setli ve tazeleme oranı 1200MHz olan, dünyanın en hızlı TV'si şeklinde lanse edilen televizyonu. Bu televizyonun tepki süresi de 0.5ms. Ayrıca firma sizlere Playstation TV'lerde bahsettiğimiz teknolojiyi de kullanacaklar. Bu teknoloji sayesinde iki oyuncu aynı ekranda 3D gözlük takarak farklı görüntüler görebilecek. Tabii görüntüler ne 3D özelliği ne de HD özelliği taşıyacak.

Sonraki Haber

Forum