Philips: Barselona'da büyük şov!

Tüketici elektroniği alanında en son Ambilight LCD televizyonlar ve daha fazlası...

Philips, değişen tüketici ihtiyaçlarına yönelik yaptığı çalışmalar sonucu geliştirdiği yeni ürün ve çözümleri Barselona'da gerçekleştirdiği Kış Medya Etkinliği'nde tanıttı.

İnteraktif Yaşam, Sağlıklı Yaşam, Ev Yaşamı ve Kişisel Bakım olmak üzere dört ana platformda tanıtım yapıldı.

İnteraktif Yaşam alanında sunulan yeni 7000, 3D-ready 8000 ve 9000 serisi televizyonları evdeki sinematik izleme deneyimini yeni bir boyuta taşıyor. Bu ürünler DVD, Blu-ray, çevrimiçi ve dijital müzik ile film eğlence kaynakları için oturma odanızın konforunda tamamen etrafınızı saran bir ses ve görüntü keyfi yaşatıyor. Seyir deneyimini daha da yoğun hale getiren tüm Ambilight televizyonlarda artık duvara adapte olan Ambilight teknolojisi, arkasındaki duvarın rengini anlayarak en iyi Ambilight performansı için ışık tonlarını buna göre ayarlıyor.

Philips Micro Hi-Fi ses sistemleri

Sesi en saf haliyle elde etmeye yönelik olarak çalışmalarını sürdüren Philips, gerçek ve özgün bir ses deneyimi sunmak amacıyla özel olarak tasarlanan yeni Ses ve Ev Sineması sistemleri serisini de tüketicilerin beğenisine sunuyor.

Tanıtımı yapılan ürünler arasında müzikte yer alan tüm ayrıntıyı duymak isteyenlere yönelik olarak geliştirilen SoundSphere hoparlörlere sahip yeni Philips Hi-Fi mikro sistemleri de dikkati çekiyor.

Philips Sağlıklı Yaşam alanında ise Activa ile Philips AVENT Kombine Buharlı Pişirici ve Blender'ı tüketicilerin beğenisine sunuyor. Taşınabilir bir egzersiz arkadaşı olan Activa, performansınız ile ilgili olarak gerçek zamanlı sesli bilgilendirmede bulunarak bedeninizi eskisinden daha sık ve daha yoğun çalıştırmanız için sizi motive ediyor. Ayrıca, tüm sevdiğiniz müzikleri düzenleyerek, tempoyu adım hızınıza göre otomatik olarak ayarlıyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Sonraki Haber

Forum