PC'nizle ilgili bilmediğiniz detay kalmasın!

Küçük ve ücretsiz bir yazılım sayesinde bilgisayarınızın tüm sırlarını çözün: İndirin, deneyin...

Zaman zaman PC'mizin bazı temel özelliklerini detaylı bir şekilde görebilmeye ihtiyaç duyarız. Ne yazık ki tüm detayları görebilmek için ileri seviye bir kullanıcı olmak gerekir. Neyse ki LookInMyPC adlı bu ücretsiz yazılım sizin için PC'nizin tüm bileşenlerini kontrol edip detaylı bir rapor hazırlayabiliyor. Bu sayede işlemciden, DVD'ye, modemden fareye tüm bileşenlerin en detaylı özelliklerine erişmek mümkün.

Üstelik erişebileceğiniz bu özellikler sadece donanım bileşenleri ile sınırlı da değil. LookInMyPC, sizin için Windows sürümünden, Firewall bilgilerine, Internet Explorer ayarlarından antivirüs yazılımı bilgilerine kadar yazılım ile ilgili detayları da inceleyebiliyor.

Nasıl kullanacaksınız; nereden indireceksiniz?

Programı indirip kurduktan sonra karşınıza detaylı bir seçenek tablosu gelecek. Bu tabloda PC'niz ile ilgili öğrenmek istediğiniz tüm bilgileri işaretleyebilirsiniz. Tercihinizi yaptıktan sonra Generate Report düğmesine tıklayabilir ve PC'nizin tüm sırlarını öğrenebilirsiniz.

LookInMyPC, size HTML formatında bir rapor sunacak. Bu raporun üzerinde göreceğiniz "What's This?" bağlantısı, raporun bölümleri hakkında daha fazla bilgi edinmenizi de sağlayabilir. Ardından bu hazırlanan raporu teknik servis veya forumlarda dilediğiniz gibi paylaşabilirsiniz. Hatta raporu hazırlarken "Generate Report and Email" düğmesine tıklarsanız hazırlanmış rapor dilediğiniz adrese e-posta ile de gönderilebilir.

LookInMyPC'yi şu adresten indirebilirsiniz.

Sonraki Haber

Forum