Pantone ve Microsoft'tan Windows 11'e Özel Renk: Very Peri

Pantone ve Microsoft "Very Peri" olarak adlandırdıkları yeni bir renk üzerinde iş birliği yapıyor. Bu yeni renk seçeneği, özellikle Windows 11 ve Microsoft uygulamalarında artık fazlasıyla karşımıza çıkacak!

Renk eşleştirme şirketi Pantone yeni bir renk icat ettiğini açıkladı. Şirket bu rengi Pantone 17-3938 Very Peri olarak adlandırdı. Uzaktan bakıldığında menekşe, lavanta veya mor gibi görünebilen bu renk, Pantone tarafından "canlı bir menekşe kırmızısı alt tonlu dinamik bir deniz mavisi" olarak tanımlanıyor.Windows 11 İçin Baştan Aşağı Yenilenen Yeni Not Defteri Ortaya Çıktı!Artık karanlık da olabiliyor...

Pantone "Very Peri" Microsoft'un ürünlerinde yoğun olarak kullanmaya başlayacağı yeni bir renk olacak. Yeni arka planlardan Microsoft Teams ve PowerPoint şablonlarına, Windows 11 duvar kağıtları ve Edge tarayıcı temasına kadar, PANTONE 17–3938 Very Peri rengi her yerde kullanılabilir olacak.

"2022 Yılının Rengi" olarak adlandırılan Very Peri, "mavinin sadakat ve sabitliğini kırmızının enerjisi ve heyecanıyla harmanlıyor, cesur yaratıcılığı teşvik eden canlı, neşeli bir tavır ve dinamik bir duruş sergiliyor" şeklinde açıklanıyor.

Microsoft ve Pantone bu rengi Microsoft ürünlerinde kullanmak için iş birliği yapıyor. Bu yeni renk, başta Windows 11 olmak üzere, Teams, Windows, Edge, PowerPoint ve diğer uygulamalarda kendini göstermeye başlayacak.  

Sonraki Haber

Forum