Oyunculara yönelik sabit disk!

WD Scorpio, kapasite düşkünü sistemler için 750 GB'lık yüksek performanslı depolama imkanı sunuyor!

Western Digital, yüksek performanslı dizüstü bilgisayarlar ve taşınabilir depolama cihazları için, yeni WD Scorpio Black 750 GB 7200 RPM 2.5 inç SATA sabit sürücüsünü duyurdu. Piyasadaki en hızlı sabit sürücülerden biri olan WD Scorpio Black, sınıfında lider 7200 RPM dönüş hızını ve maksimum dizüstü bilgisayar performansı sunan 16 MB önbellek özelliklerini birleştiriyor. Hali hazırda 750 GB'a kadar kapasite sunan WD Scorpio Black sürücüleri, işlerini yapmaları için sunduğu ek kapasite ile, yaratıcı profesyonelleri, oyun ve PC tutkunlarını destekliyor.

WD Scorpio Black 750 GB, Gelişmiş Format (AF) teknolojisini kullanarak, değerli bilgileri aktif biçimde izlemek ve korumak için gereken çeşitli data koruma özelliklerini sunuyor.

WD Scorpio Black ailesinin bütün sürücüleri, OEM dizüstü bilgisayar sistemlerinde kullanılmak üzere tasarlandı ve bütün kullanıcılara, var olan bilgisayarlarında başarılı hız ve performans yükseltme imkanı sunmak için, birden fazla platformda test edildi.

WD Scorpio Black sabit sürücüler (Model Numarası: WD7500BPKT), Şubat ayının ikinci yarısından itibaren, seçkin satıcı ve dağıtımcılarda, satışa sunulacak. Tavsiye edilen satış fiyatı, KDV dahil 159.00 dolar.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Sonraki Haber

Forum