Oynatamadığınız video ve müzik kalmasın

Video ve MP3'lerinizi sorunsuz şekilde oynatmanızı sağlayacak en popüler kodekler burada...

İster DivX olsun, ister MP3 ya da QuickTime: Doğru kodeklerin sisteminizde kurulu olmaması durumunda media player'ınızdan gerektiği gibi görüntü almanız mümkün değildir. Bunun önüne geçmek için popüler kodekleri sisteminize mutlaka kurmanız gerekiyor.

İster video izleyin, ister MP3 dinleyin... Sonuç itibariyle bunları yapabilmeniz için pek çok farklı kodeke ihtiyacınız olacak. Bu küçük yardımcılar sayesinde video ve MP3'lerinizi sorunsuz şekilde izleyecek ve dinleyeceksiniz.

Eğer bilgisayarınızda kodekleri kullanıyorsanız, bunun için iki opsiyonunuz var: Ya bir kodek paketini seçeceksiniz (pek çok popüler kodekin bir arada olduğu paket), ya da siz kendi ihtiyacınız olan kodekleri birebir kendiniz yükleyeceksiniz.

CHIP Online, sizi bu kodekleri arama zahmetinden kurtarıyor. Bu galerimizde en popüler kodekleri bir araya topladık. İşte o kodekler...

Not: Yeni kodeklerin sisteme yüklenmesi, bilgisayarınızın istikrarını bozabilir, bu nedenle bu kodekleri yüklemeden önce kesinlikle bir 'sistem geri yükleme noktası' oluşturmanızı öneriyoruz. Bunun yanında aynı anda birden fazla kodek paketini kullanmamanız da yerinde olur.

Sonraki Haber

Forum