Orduspor taraftarına müjde!

İşte Orduspor taraftarı için son gelişme: Orduspor Kulübü ve o artık güçlerini birleştiriyor!

Orduspor Kulübü ile elektronik şans oyunları sitesi Bilyoner.com güçlerini birleştiriyor. Orduspor Kulübü Başkanı Dr. Nedim Türkmen ve Bilyoner.com Genel Müdürü Sait Kayahan'ın katılımlarıyla 10 Ekim 2010, Pazar günü, 19 Eylül Stadyumu'nda düzenlenen törenle imzalanan anlaşma ile Orduspor Kulübü taraftarları www.orduspor.org.tr/bilyoner adresinden iddaa oynayabilecekler. Anlaşma çerçevesinde Orduspor Kulübü, www.orduspor.org.tr/bilyoner üzerinden oynanan her şans oyunu kuponundan gelir elde edecek. Böylece kulüp yeni bir gelir kaynağına sahip olacak. Taraftarlar iddaa oynadıkça kulüp de kazanmaya devam edecek. Bilyoner.com'un bu yenilikçi projesi, önce kulüplerin zenginleşmesini sonra da Türk futbolunun dünyada önemli konuma gelmesini sağlayacak çok önemli bir adım. Orduspor Kulübü tüm taraftarlarını www.orduspor.org.tr/bilyoner'den iddaa'ya girmeye davet ediyor!

Tamamen Bilyoner.com'un sağladığı servis ile kuponlarını oynayacak olan Orduspor Kulübü taraftarları, anlaşma kapsamında Bilyoner.com'un sunduğu her türlü promosyon ve kampanyalardan tam olarak yararlanırken, hiçbir ek maliyete katlanmayacaklar. Dahası taraftarlar kuponlarını hazırlarken, tüm para transferleri ve ödemeler için Bilyoner.com'un sağladığı servis kalitesinden de yararlanabilecekler.

Anadolu'nun öncü klüplerinden

Anlaşma ile ilgili olarak bir açıklama yapan Orduspor Kulübü Başkanı Dr. Nedim Türkmen, "Anadolu'nun öncü kulüplerinden biri olarak, yine Türk futboluna önemli katkısı olacak bir yenilikle taraftarların karşısındayız. En önemlisi de Bilyoner.com ile birlikte gerçekleştirdiğimiz bu anlaşma sayesinde kulübümüzün yeni ve düzenli bir gelir kaynağı elde etmiş olması. Artık taraftarımız www.orduspor.org.tr/bilyoner üzerinden oynadıkları her iddaa oyunuyla kulüplerinin güçlenmesine katkıda bulunmuş olacaklar. Tüm taraftarlarımızı www.orduspor.org.tr/bilyoner adresinde oyunlara katılarak kulübümüze destek olmaya davet ediyorum." dedi.

Bilyoner.com Genel Müdürü Sait Kayahan ise Orduspor Kulübü ile geliştirdikleri proje ilgili olarak şunları söyledi: "Geliştirdiğimiz projelerle Türk Sporu'na önemli katkılarda bulunmaya devam ediyoruz. Geliştirdiğimiz projelerin Anadolu'nun önde gelen kulüpleri ve taraftarları tarafından büyük ilgiyle karşılanması bizleri gururlandırıyor. Bilyoner.com olarak kulüplerimizin yeni gelir kaynakları elde ederek güçlenmesine öne ayak olmak bizi çok memnun ediyor. Bu kaynaklar başta futbol olmak üzere basketbol, voleybol gibi diğer birçok spor dalının ülkemizde gelişmesinde önemli fayda sağlıyor. Sporcularımızın ve kulüplerimizin son dönemde elde ettikleri uluslararası başarılar da bunu kanıtlıyor. Türk Sporu'nun tüm alanlarda uluslararası başarılarının desteğimizle süreceğine inanıyoruz. Bu inançla gerçekleştirdiğimiz işbirliğimizin hem Orduspor Kulübü'ne hem de Türk futboluna hayırlı olmasını diliyorum."

Basın bülteninden derlenmiştir

Sonraki Haber

Forum