Orderinbox ve The Giving Block İş Birliği Yaptı

Orderinbox ile The Giving Block, iş birliği kapsamında NFT'ler ile bağış yapılabilmesini sağlayacak.

NFT'ler her ne kadar yüksek fiyatlı koleksiyonlar ile gündeme gelse de çok daha büyük işler için aracı olabiliyorlar. Öyle ki World Women gibi koleksiyonlar spesifik bir amaç üzerine piyasaya sürülüyor ve bir konuyu temsil ediyor. Son olarak Orderingbox ile The Giving Block, iş birliği kapsamında NFT'ler ile bağış yapılabilmesini sağlayacak. 

Sosyal NFT pazar yeri Orderinbox ile The Giving Block, gerçekleştirdiği yeni entegrasyon ortaklığıyla kullanıcılara bu alanda önemli bir kazanım sağlıyor. 

Bu iş birliği ile platform kullanıcıları, nasıl dağıtılacağının belirlenmesine karar vererek bir NFT satışının ya da telif ücretlerinin bir kısmını veya tamamını, seçtiği hayır kurumuyla paylaşılmasını sağlayabiliyor. Diğer yandan bu ortaklıkla beraber, kar amacı gütmeyen kuruluşlara ve hayır kurumlarına bağış yaparak iyiliği yükseltmeyi amaçlayan kullanıcılar, topluluklarında kendilerini ifade etme fırsatı bulmanın yanı sıra 2 binden fazla kar amacı gütmeyen kuruluşa da bağış yapma imkanı buluyor.

Konu hakkında konuşan Orderinbox’ın CEO’su Doğu Taşkıran şu ifadelere yer verdi:

“İyiliği dijital yolla yayarak kullanıcıların ve içerik oluşturucuların değer verdikleri hayır kurumlarına bağış yapabilmeleri, bizim için çok büyük önem taşıyor. Bu sebeple The Giving Block’la yaptığımız iş birliği kapsamında küresel içerik oluşturucularının ve koleksiyoner topluluğunun NFT’ler, kripto ve Web 3.0 aracılığıyla dünyada iyi şeyler yapması için uğraşıyoruz. Ayrıca Orderinbox'ta Web 3.0  dünyasının topluma faydasını gözeten çalışmalarımızı sürdürüyoruz”

Bu haber Chip Online ve BTCHaber iş birliği ile hazırlanmıştır. 
Sonraki Haber

Forum