Online oyuncular için daha çok hız!

Leadtek, online oyuncular için WinFast® Killer™ Xeno™ Pro kartını duyurdu. İşte detaylar...

Leadtek online oyuncular için daha düşük gecikme değerleri sayesinde yüksek performans vadeden WinFast® Killer™ Xeno™ Pro ağ kartını duyurdu.

Ekran kartı ve grafik işlem ürünleri alanında uzman olan Leadtek Research Inc. online oyuncuların hayatını değiştirecek devrimsel bir ürüne imza attığını iddia ediyor. Yeni WinFast® Killer™ Xeno™ Pro ile ağ kartı kavramını yeniden tanımlayan Leadtek, oyuncuların oyun deneyimini tamamen değiştirmeye aday olan bir ürün olduğunu ve tüm dünyada milyonlarca kullanıcı ile buluşturmayı hedeflediğini aktardı.

WinFast® Killer™ Xeno™ Pro ağ kartı bilgisayarınızın içine akıllı ağ teknolojisini üstün online oyun performansı için getirmeyi amaçlıyor. Tamamen ağ işlevlerine adanmış Network Processing Unit (NPU) ve yenilikçi ağ trafik mimarisi, Microsoft'un Windows işletim sistemi altında oyunla ilgili veri akışını ayırarak performans artışı ve gecikme sürelerinde düşüşü beraberinde getirmek için tasarlanmış.

Download, online oyun ve streaming video

Bilgisayarınızda gezdiğiniz internet sayfalarını, yaptığınız indirme işlemlerini ve akıcı içeriği (streaming content) belirlediğiniz önceliklere göre veya otomatik olarak düzenleyen bu ağ kartı Game Detect™ teknolojisi sayesinde oyunlara öncelik tanıyor ve düşük gecikme süreleriyle çok oyunculu online oyunlara bağlanmanızı sağlıyor.

WinFast® Killer™ Xeno™ Pro dünya genelinde oyuncu sayısı sürekli artan online bilgisayar oyunları için önemli bir boşluğu dolduruyor. WinFast® Killer™ Xeno™ Pro her seviyedeki oyunculara en düşük gecikme süresini tak ve çalıştır kolaylığında sunuyor.

Leadtek Research Inc. CEO'su K.S. LU WinFast® Killer™ Xeno™ Pro ağ kartı için "Kullanıcılar ayarlanabilir akıllı bant genişliği özelliğinin kendilerine performans olarak geri dönmesinden dolayı oldukça memnunlar. Biz de onların yenilikçi ağ teknolojisi için dile getirdikleri güçlü taleplerinden dolayı mutluyuz" diyor.

İşte özellikler ve fiyatı

Birçok kullanıcı online oyun oynarlarken internete kablolu bir ağ kartıyla bağlı oluyorlar.

Böylesine ilginç bir fikrin geç gelmiş olması kullanışlılığı hakkında soru işaretleri oluşturuyor. Leadtek laboratuar testleriyle WinFast® Killer™ Xeno™ Pro'nun bugünün koşullarında online oyunlara performans anlamında önemli bir katkı yaptığını ve oyunculara aradıkları ek performansı sağlayabildiğini kanıtladığını belirtiyor. Elbette Türkiye koşullarında ne derece ek performans sunduğunun test edilmesi gerekiyor.

Ürünün Türkiye'deki önerilen satış fiyatının 109 USD + KDV olması bekleniyor.

www.leadtek.com

Basın bülteninden derlenmiştir

Sonraki Haber

Forum