One Piece dizisinin çıkış tarihi belli oldu! Netflix açıklama yaptı

One Piece dizisi heyecanla bekleniyor. Netflix herkesin merakla yanıtını beklediği "One Piece dizisi ne zaman yayınlanacak?" sorusunu yanıtladı. İşte detaylar...

2021 yılında Netflix tarafından yapılan açıklamada One Piece anime serisinin lisansının satın alındığı ve dizinin tüm bölümlerinin yayınlanması için çalışmaların devam ettiği bildirilmişti. Resmi bir duyuru yapılana kadar, dizinin yayın tarihi ve detayları hakkında bilgi bulunmuyordu.

One Piece Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?

 Netflix, geçtiğimiz yıllarda duyurulan One Piece dizisinin seyirciye sunulacağı tarihi açıkladı. One Piece dizisi 2023'te seyirciye sunulacak.

One Piece anime dizisi, şu anda yaklaşık olarak 1.000 bölümden oluşmaktadır ve hala devam etmektedir. Manga serisi ise halen yayımlanmaktadır ve henüz tamamlanmamıştır.

One Piece Konusu

One Piece, Eiichiro Oda tarafından yazılan ve çizilen Japon manga serisinden uyarlanmış bir anime dizisidir. Dizinin konusu, küresel bir hükümdar olmak isteyen Monkey D. Luffy ve arkadaşlarının "One Piece" adı verilen altın deniz korsanı arayışındaki maceralarını anlatır. Bu yolculuk sırasında, Luffy ve arkadaşları farklı denizlere, adalara ve düşmanlara karşı savaşır ve gelişirler. Seri aynı zamanda korsanlık, dostluk, aşk ve güç gibi temaları içerir.

Oyuncu Kadrosu

Yayınlanan klipten de görüleceği üzere Who Killed Sara? yapımıyla tanınan Iñaki Godoy, dizinin başrolünde yer alacak ve Monkey D. Luffy karakterine hayat verecek. Kendisine Roronoa Zoro rolünde Ruroni Kenshin: Final Chapter’dan tanınan Mackenyu, Nami rolünde Fear Street’ten tanınan Emily Rudd, Usopp rolünde All Rise’dan tanınan Jacob Romero Gibson ve Sanji rolünde ise Boiling Point’ten tanınan Taz Skylar eşlik edecek.

Sonraki Haber

Forum