Okurlar için hazırlanan okur incelemeleri!

Okurlar için okurlar tarafından hazırlanan ürün incelemeleri: İlk konuğumuz Zyxel...

CHIP Online olarak uygulamaya soktuğumuz yeni bir hizmeti duyuruyoruz. Bundan böyle CHIP Online ile iş ortaklığı yapan sektörün büyük firmalarının ürünlerini bu ürünlerin gerçek sahipleri olan kullanıcılara test ettirip onların kullanıcı deneyimlerini diğer CHIP Online ziyaretçileri ile paylaşmalarını sağlıyoruz.

Böylece, ürünlerine güvenen firmalar ürünlerini başka bir gözle inceletme imkanına sahip olacaktır. Şu ada bu projeye bir dizi donanım firması başvurdu bile. Ürünler geldikçe konu ile ilgili CHIP Online kullanıcılarını tek tek seçip ürünleri adreslerine incelemeleri için göndereceğiz.

İlk konuğumuz ZyXEL!

Bu aşamada CHIP Online Forum kullanıcılarına öncelik veriyoruz. Pilot proje kapsamında ilk incelemelerimiz sonuçlandı bile. Geçtiğimiz haftalarda ZyXEL'in Kablosuz ağ performansını 300 Mbit/sn seviyelerine çıkaran ZyXEL - P-660HN-F1Z ADSL 2+ Kablosuz 4 Port Ethernet Modem ve ZyXEL NWD-271N 300Mbps Kablosuz Usb Adaptörlerini üç farklı ilde yaşayan üç farklı CHIP Online Forum kullanıcısına gönderdik, ürün incelerken dikkat etmeleri gereken standart bilgileri verdik ve ürünleri serbestçe incelemelerini istedik. İncelemeleri aşağıdaki bağlantılara tıklayarak okuyabilirsiniz.

İnceleme #1:CHIP Online Forum kullanıcılarından Ufuk ÖZDEMİR tarafından yapılan incelemeyi okumak için tıklayın.

İnceleme #2:CHIP Online Forum kullanıcılarından Egemen DOĞRUL tarafından yapılan incelemeyi okumak için tıklayın.

İnceleme #3:CHIP Online Forum kullanıcılarından Cem UYGUNER tarafından yapılan incelemeyi okumak için tıklayın.

Siz de bu programda yer alabilirsiniz!

CHIP Online son kullanıcı ürün incelemelerini gerçekleştirecek olan kullanıcılar en aktif CHIP Online Forum kullanıcıları arasından seçiliyor. Bu yüzden CHIP Online Forumlarında etkin bir kullanıcı olmak bu ürün inceleme programına katılmaya gide yolda anahtar rolünü oynuyor.

Not: İnceleme sonunda okurlarımızın emeğinin karşılığı olarak inceledikleri tüm ürünler kendilerinde kalacaktır!

Aşağıda her türlü CHIP Online son kullanıcı ürün incelemesinde kullanılabilecek kılavuz bilgileri ve adımları açıklayan kısa bir rehber bulabilirsiniz:

CHIP Online son kullanıcı ürün inceleme rehberi

Paketleme ve belgeleme
Ürün paketlemesi nasıl? Paketten çıkan ürünler ilk bakışta sizi tatmin etti mi? Belgeler, dokümantasyon ve kullanım kılavuzları yeterli mi?

Malzeme kalitesi ve tasarım
Ürünün malzemesi güven veriyor mu? Tasarım olarak hoşunuza gitti mi? Boyutları uygun mu? Paketten çıkan diğer malzemelerin ve eklentilerin tasarımı ve kalitesi nasıl?

Kurulum
Ürünü kolayca kurdunuz mu? Kurarken kullanım kılavuzundan yardım aldınız mı? eğer kurulum için bilgisayara bir yazılım yüklenmesi gerekiyorsa bu yazılım yeteri kadar kolay kuruluyor mu ve kolay kullanılıyor mu? Ayarlar kolayca yapılıyor mu? Bu ürünü başka bir ürünün yerine kurduysanız bir önceki ürüne göre bu ürünün kurulumundan daha çok mu memnun kaldınız?

Kullanım
Kullanım esnasında bu ürün sizi tatmin etti mi. Dergilerde, web sitelerinde bu ürün hakkında yazılan incelemeler doğruyu yansıtıyor mu? Ürün söz verdiği özelliklerin hepsine sahip mi? bu özellikleri rahatça kullanabildiniz mi?

Sonuç
Üründen genel olarak memnun kaldınız mı? Eğer bu ürünün benzeri bir ürün kullanıyorsanız onu kullanmaktan vazgeçip bu ürünle devam etmek ister misiniz? Kişisel olarak, ürünü üreten firmaya bu ürünün bazı noktalarını daha da iyileştirebilmeleri için önerileriniz nelerdir?

Yorumlar
Bu ürün hakkındaki yorumlarınız neler? Ürünü tamamen kişisel fikirlerinizi öne çıkararak birkaç paragraf ile anlatınız.

Artılar
Ürünün maksimum üç tane artı özelliğini saymak isteseniz ne yazarsınız?

Eksiler
Ürünün maksimum üç tane eksi özelliğini saymak isteseniz ne yazarsınız?

Sonraki Haber

Forum