Ödeme devi İstanbul ofisini hayata geçirdi!

Küresel büyümesine devam eden bu önemli dijital ödeme sistemi şirketi, İstanbul ofisini açtı!<br />

Türkiye, altyapı sistemleri, teknolojisi ve becerisiyle geleceğin internet sektörünün büyük oyuncusu olmaya aday bir ülke. Sosyal paylaşım ağlarındaki üyelik yoğunluğu ve 30 milyon Facebook kullanıcısıyla Turkiye; İngiltere, Brezilya, İspanya ve Fransa ile birlikte dünyanın 4. büyük ulusal popülasyonu olarak dikkatleri çekiyor.

"ComScore's 2011 İnternet Market Report" raporuna gore; Türk halkı, internet uzerinde haftalık online olma süreleri bakımından üçüncü en yüksek ortalamaya sahip. Buna rağmen internet şirketleri, monetizasyon ve dijital servisler bazında pek çok zorlukla karşı karşıya. Ödeme seçeneklerini geliştirmek, daha fazla sayıda ve kullanıcıya alternatif ceşitlligi sunabilmek son birkaç yılda eskisinden çok daha önemli bir hal aldı. Paymentwall'un sunduğu seçenekler, bu şirketler ve web servisleriyle, gelirlerini geliştirmek isteyen developerlar için pekçok kapıyı açan bir fırsat olacak.

Paymentwall yarattığı imkanlarla bu şirketlere, konumlarını analiz edebilme, izleyebilme ve kendilerini konumlama ayrıcalıklarını sunuyor. Bunların yanında Paymentwall partnerlerinin ürünlerini en iyi şekilde monetize edebilecekleri, daha geniş ödeme opsiyonlarını içeren seçenekleri bir çatı altında topluyor. Banka transferinden, ön odemeli kartlara, kredi kartından ATM'lere, mobil ödemelerden elektronik veznelere kadar tüm ödeme seceneklerini bir arada kullanicilarin hizmetine sunuyor.

Online tüketim yüzde 14 arttı!

"Glenbrook's Turkey e-commerce Marketing Analysis 2011" raporuna göre, Türk halkının %34'ü online tüketici olup bu rakam bir önceki yıla göre %14 artış göstermiş durumda. Türkiye ayrıca Avrupa'daki en fazla kredi kartı kullanıcısı olan ülkeler arasında. Fakat halen online kullanım ve harcamalar için çok sayıda alternatif üretilmeye devam etmekte ve yepyeni ürünler, ödeme opsiyonları ortaya çıkıyor. Bu seçenekleri Türk Halkı'nın yerel tercihlerine en uygun şekilde düzenleyerek hizmete sunmak, gerekli yeni ürünleri tasarlayarak piyasaya sürmek dünyada olduğu gibi Türkiye'de de Paymentwall'un birinci önceliği ve amacı olacak. Paymentwall, bugüne dek dünyanın pek çok ülkesinde yaptığı gibi Türkiye'de de interneti ve hayatı, servis verenden son kullanıcıya kadar kolaylaştırmak için çalışmalarına devam edecek.

Paymentwall'un global duruşu, azimle, gelişmek ve hayati kolaylaştirmak için gerekli temel şartları samimiyet ve özveri ile yerine getiriyor. San Fransisco ve Kiev merkezlerine şimdi de İstanbul ofisini katan Paymentwall, 2011 yılı bitmeden Berlin ofisini de devreye sokmaya hazırlanıyor. Global büyümesine hız kesmeden devam eden Paymentwall, 2012 yılında yeni lokasyonları ve yeni pazar potansiyellerini araştırmaya devam edecek.

Paymentwall global ödeme platformu olarak tüm yerel ödeme opsiyonlarını ve dijital monetizasyon seçeneklerini içeren bir sistemdir. Paymentwall kullanıcıların daha kolay dijital içerikleri, sanal ürünleri satın almalarını, ödeyebilmelerini sağlar. 75'ten fazla ödeme seçeneğini kapsamaktadır (kredi kartı, atm kartı, ön ödemeli kartlar, ATM, banka transferi, direct debit ve offerlar). 18'i aşkın dilde hizmet vermektedir. Paymentwall, San Fransisko, Kiev ve İstanbul ofisleriyle faliyet gösteren güvenli ödeme sistemidir.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Sonraki Haber

Forum