NVIDIA'ya Yeni Game Ready Sürücüsü Geldi

GeForce oyuncuları yeni Game Ready sürücüsü ile Middle-earth: Shadow of War için oyun çıkmadan Oyuna Hazır. Ansel desteğiyle beraber!

GeForce Oyuncuları yeni Game Ready sürücüsü ile Middle-earth: Shadow of War için oyun çıkmadan oyuna hazır. Middle-earth: Shadow of War  50'den fazla sektör ödülüne layık görüldü. Son derece heyecanla beklenen Middle-earth: Shadow of War  yarın oyuncularla buluşuyor. Yeni sürücü aynı zamanda Arktika 1 ve The Evil Within 2'de de en iyi deneyimi sunacak. Sürücü aynı zamanda Forza Motorsport 7'de büyük performans artışları da sunuyor.

NVIDIA Game Ready Sürücüleri, oyunlar çıkmadan öncesinde hazır olur ve oyunun lansman gününde oyunculara en iyiyi sunmak adına, NVIDIA mühendisleri tarafından oyun performansını optimize edecek ve mükemmel oyun deneyimi sunacak şekilde hazır edilir. Ayrıca, kalitenin bir doğrulaması olarak, çıkan her Game Ready Sürücüsü Microsoft tarafından WHQL sertifikasına sahiptir.

NVIDIA Ansel'i Destekliyor!

NVIDIA Game Ready sürücülerinin bir diğer önemli özelliği de, GeForce kullanıcıları için yeni özellikleri otomatikman devreye geçirmesidir. Bu yeni Game Ready sürücüsü  Middle-earth: Shadow of War'da  NVIDIA Ansel desteğini de beraberinde getiriyor. Gamescom'da; NVIDIA, Warner Bros. Interactive Entertainment ve Monolith Productions'ın Middle-earth: Shadow of War PC sürümü üzerine işbirliği yaptıklarını duyurduklarını hatırlayabilirsiniz. NVIDIA, Ansel ve oyunun daha canlı, daha etkileyici hale getiren, gerçek hayat gürünümü sağlayan HDR gibi diğer gelişmiş PC özelliklerini oyuna eklemek için Monolith ile birlikte çalıştı.

Bunun yanısıra, GTX 1080 Ti veya GTX 1080 grafik kartı, PC veya GTX 1080 notebook alımlarında, belirli yetkili satıcılarımızda geçerli, Middle-earth: Shadow of War PC sürümü bundle kampanyası 16 Ekim 2017 tarihine kadar devam ediyor.

Oyunun çıkışını kutlamak adına #ShotWithGeForceGTX yarışmalarımıza Middle-earth: Shadow of War'u da ekliyoruz.

Ansel teknolojisi: Agents of Mayhem, ARK: Survival Evolved, Aven Colony, Bulletstorm Full Clip Edition, CAT Interstellar, CHKN, Conan Exiles, Dark and Light, Dishonored 2, For Honor, Formula Fusion, Hellblade: Senua's Sacrifice, Kona, Mass Effect: Andromeda, Middle-earth: Shadow of War, Mirror's Edge Catalyst, Obduction, Paragon, Pro Evolution Soccer 2018,  Raiders of a Broken Planet, Snake Pass, Tekken 7, Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands, Transformers Online, War Thunder, Watch Dogs 2, The Witcher 3: Wild Hunt, ve The Witness gibi önemli oyunların tümünü destekler. Unity Engine'de ve Unreal Engine'de eklenti olarak desteklenmekte ve çok yakında Amazon Lumberyard'da da geçerli olacakır.

Forza Motorsport 7'de performans artışı!

Sürücü mühendis ekibimizin işi, bir oyun başlatıldığında bitmiyor. Oyun çıktıktan sonra bile performansı artırmaya devam etmek için durmaksızın çalışıyorlar. Emeklerinin meyveleri, test ettiğiniz GPU'ya ve konfigürasyona bağlı olarak yüzde 15 ila 25 arasında performans artışı gösteren Forza Motorsport 7'deki performans iyileştirmeleri ile görülebilir.

VR'da Arktika 1 için Oyuna Hazır Olun!

Lansman sırasında bir oyun için mümkün olan en iyi kaliteye sahip olmak önemlidir ve VR destekli oyunlarda bu daha da önem kazanmaktadır. Oyun sorunları ya da hataları VR deneyimini mahvedebilir. Uzun süredir devam eden Game Ready sürücü programı, performansı ve gecikmeyi en iyi duruma getirerek mümkün olan en iyi deneyimi sunar; bu da pürüzsüz, takılmayan, yüksek performanslı Sanal Gerçeklik oyun deneyimi için önemlidir.

Bugün duyurduğumuz yeni Game Ready Driver, Arktika 1 için en iyi VR deneyimini sağlayacak. Metro serisinin yaratıcıları bu oyunda kıyamet kavramına yeni bir vizyon getiriyor. Arktika.1, Oculus Touch için tasarlanmış, son derece etkileyici, aksiyon dolu bir FPS oyunudur.

Sonraki Haber

Forum