Nubia Z11, DSLR deneyimi yaşatma iddiasında

IFA 2016'da tanıtılan Nubia Z11, çok güçlü bir cep telefonu olmanın yanında, DSLR makinenizi de rafa kaldırmanızı sağlayabilir!

IFA 2016 Fuarı tüm hızıyla sürüyor, markalar yeni ürünlerini tüketiciler, iş ortakları ve basın çalışanları ile paylaşıyor. Bunlardan biri de akıllı telefon üreticisi Nubia. Nubia Z11 adıyla yeni akıllı telefonunu tanıtan şirket, özellikle telefonda yer alan kamerayla, DSLR iddiası taşımasıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Z11, 5.5 inç boyutunda ve Full HD çözünürlüklü bir ekranla geliyor. Snapdragon 820 işlemci, 4 GB ve 6 GB RAM seçenekleri, 64 GB dahili depolama alanı, microSD kart desteği, 3000 mAh batarya kapasitesi gibi teknik birimlerin sahibi olan Nubia Z11, ayrıca parmak izi okuyucuya da yer veriyor ve tüm bunları sadece 7.7 mm kalınlığında gövdeye sığdırıyor.

8 MP ön kameranın sahibi olan Nubia Z11, elbette en fazla arka kamerasıyla dikkat çekiyor. 16 MP çözünürlüğünde olan arka kamera, Nubia'nın iddiasına göre DSLR kalitesinde fotoğraf çekebilmesi mümkün. Sırrı optik imaj sabitleyicide gizleyen telefon, Nubia HIS (El İmaj Sabitleyici) ve EIS (Elektronik İmaj Sabitleyici) teknolojilerinin karmasını bizlere sunuyor.

72 saniye uzun pozlama imkanı tanıyan Nubia Z11'in kamerası, düşük ışık performansında da bir hayli iddialı. Elbette şirketin telefonuyla iddialı olması gayet normal, fakat önemli olan son kullanıcının ne düşüneceği. Bunu da önümüzdeki günlerde göreceğiz.

Nubia Z11, İngiltere ve Amerika'da eylül ayında satışa sunulacak. Telefonun 3GB'lık modeli standart versiyon olacak ve 499 Euro etiketle fiyatlandırılacak. 6GB'lık versiyonun ise 599 Euro olması planlanıyor.

Sonraki Haber

Forum