Nostaljik USB bellekler!

USB bellek teknolojisi çok da eski olmayabilir, ama bu USB'ler sizi daha gerilere götürecek...

Eski disketlerin tasarımına benzeyen PNY'nın yeni USB belleği, artık kullanıcılara belleğin içeriğini kolayca belirlemelerini sağlıyacaktır!

PNY Technologies Attaché Storage Flash Drive isimli yeni kapaksız USB belleğini duyurdu.

Artık, USB bellekleri, CD'ler, sabit disk sürücüler, hafıza kartları gibi modern ve daha geniş depolama kapasiteleri olan cihazlar 90'lı yıllardan kalma disketlerin yerini almaktadır; Buna rağmen, PNY eski modelin önemli bir bölümünü tekrardan kullanıma sunmayı planlıyor: özelleştirilebilen etiket.

Günümüzde, herkesin ev'de çok sayıda USB belleklerine sahiptir, fakat bunların içeriğini ögrenmenin tek yolu, bilgisayarın içerisine yerleştirmekdir, PNY bu zaman alıcı süreci basitleştirmek adına bu cihazı üretmeyi öngördü.

Tek veya çift paketler şeklinde mecvut olan Attaché Storage, hazır etiketlerle satışa sunulmaktadır. Her hangi bir kalem kullanarak, içeriğini etiketin üzerine belirleyebilirsiniz.

İşte fiyatlar

Video klipleri, dosyalar, müzik dosyaları, fotoğraflar gibi çok sayıda dosyaları artık karıştırmak, kaybetmek istemeyen kişiler için ideal bir çözümdür. Özellikle öğrencilerin dosyalarının depolama sistemlerine düzen getirecek bu cihaz çok kullanışlı.

Değerli verilerinizi koruyun: Attache Storage sayesinde artık evinizde fazlasıyla yer alan kâgıt belgelerinizden kurtulmak istiyorsanız, Attaché Storage kullanarak önemli belgelerinizi güvenceli olan tek bir yerde depolayın.

4 adımda etiketleyin:
USB belleğinizi yeni içerik adıyla güncelleştirmek istiyor fakat etiketiniz kalmadıysa, yapmanız gereken şunlar:

1. www.pny.eu/attache_storage sitesini ziyaret edip, ücretsiz olan şablonları kullanarak yeni etiketler oluşturabilirsiniz:
2. Etiketleri çizici kağıtları kullanarak basınız
3. Ayırın
4. USB belleğinize yapıştırın ve etiketleyiniz!

Bulunabirlik ve tavsiye edilen fiyat:
Nisan 2010 itibariyle PNY Attaché Storage Flash Drive farklı kapasitelerle satışa sunulacaktır:

Tek paketler: 9.99€ (2GB), 13.90€ (4GB), 24.90 (8GB), 44.90€ (16GB) Özel 2'li paketler: 18.90€ (2 x 2GB), 26.90€ (2 x 4GB)

Basın bülteninden derlenmiştir.

Sonraki Haber

Forum