Nokia ile "Tarzını Konuştur"dular, kazandılar

Nokia'nın "Tarzını Konuştur" yarışmasının birincisi belli oldu. İşte yarışmadan ilginç detaylar

Nokia'nın Facebook Fan sayfası üzerinden yaptığı Nokia C7 Tarzını Konuştur yarışmasını kazanan Gözde Küçükoğlu (28), Ece Sükan ile 3000 TL'lik alışveriş turu kazandı. Haftasonu Ece Sükan eşliğinde keyifli bir alışveriş yapan Küçükoğlu, "Yüzlerce kişi arasından seçilip, Ece Sükan ile alışveriş yapmak benim için çok farklı ve güzel bir deneyim oldu"dedi.

Nokia C7 Tarzını Konuştur uygulaması, kullanıcıların tarzlarını yansıtan fotoğraflarını yükleyerek tarzlarını yarıştırdıkları, eğlenceli bir platform olarak tasarlandı. Uygulamaya gelerek, "tarzını konuşturan" kullanıcılar, moda blogger'ları ve Ece Sükan tarafından Facebook sayfası üzerinden stil yorumları aldılar. Her hafta çekilişle belirlenen 1 kullanıcının Nokia C7 kazandığı kampanya, 3. haftasında 30.000 kişiye ulaştı.

Nokia C7 Tarzını Konuştur uygulaması, yayında olduğu 30 günlük süre içinde:

• Günlük ortalama 800 üye edindi ve toplamda 30 binden fazla üye çekti.
• 100 bin kişi tarafından, 180 bin kez görüntülendi.
• Ortalama 7 bin yorum ve bir o kadar "beğeni" aldı.
• Uygulamaya 1000 tanesi yarışma hakkı kazanan 3 bin üzerinde fotoğraf yüklendi.
• Uygulama 23 yaş ortalaması tarafından ilgi gördü.

Fotoğraflara toplamda 3317 yorum gelirken 6778 kişi fotoğrafları beğendi. Albümlere ise 397 yorum gelirken 763 kişi albümleri beğendi. Nokia'nın tarz sahibi telefonu Nokia C7, bu uygulamayla tarz konusunda iddialı ve kendine güvenen katılımcıları önde gelen moda blogger'ları ve Ece Sükan'la buluşturdu. Dört hafta süren "Tarzını Konuştur" kampanyası ile Nokia hayranları arasında eğlenceli ve samimi diyaloglar yaşandı. Kampanya süresi boyunca Nokia'nın Facebook hayran sayısı üç kat artarak günde binden fazla yeni hayran kazanıldı.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Sonraki Haber

Forum