Nokia Flame dedikodusu

Lumia 920 ve 820 yeni tanıtıldı, ama Nokia'nın yeni cihazları hakkındaki dedikodular başladı bile!

Nokia'dan bir Windows Phone 8 söylentisi daha. The Verge'ün haberine göre Nokia, "Flame" ("Alev") kod adlı yeni bir düşük donanımlı telefon üzerinde çalışıyor.  Cihaz 4 inçlik bir ekrana, 1.0 GHz çift çekirdekli işlemciye, 512 MB RAM belleğe, 5 megapiksellik bir kameraya ve 4 GB dahili belleğe sahip olacak. Telefonda ayrıca bir microSD kart yuvası da bulunacak.

Cihazın özellikleri, düşük fiyatlı pazara hitap edeceğini gösteriyor.  Telefonun fiyatı yüksek ihtimalle Lumia 610 ve 710'a yakın olacak. Flame'in 2013'ün ilk çeyreğinde "Glory" ve "Zeal" kod adlı diğer cihazlarla birlikte piyasaya çıkması bekleniyor.

Glory (Zafer), muhtemelen Lumia 610'un halefi olacak.  Telefon 256 MB RAM ve 800 MHz hızında bir işlemciye sahip olacak.  Bir üst model ise Flame olacak.  Onun arkasından da Zeal (Şevk) gelecek.  Zeal'ın 4,3 inçlik bir ekranı, 1.0 GHz çift çekirdekli bir işlemcisi, 8 GB dahili belleği ve Zune'a benzer bir tasarımı olacağı söyleniyor.  Her üç cihaz, Lumia serisinin orta seviye telefonları olacak.

Sonraki Haber

Forum