Nokia 5710 Xpress Music tanıtıldı

Nokia'nın yeni müzik odaklı cep telefonu olan 5710 Xpress Music CES de tanıtıldı...

Nokia, büyük bir basın karmaşasına ihtiyaç duymadan CES fuarında yeni müzik odaklı cep telefonunu tanıttı: Nokia 5710 Xpress Music siyah-kırmızı dış görünüşü ile müzik-arkadaşları olan 5310 ve 5610'a çok benziyor. Cihazın alt ksımı aynı Nokia 5700 da olduğu gibi 180 derece döndürülebiliyor. Böylece normal cep telefonu klavyesi ile MP3 çalar kullanım alanı arasında değişim yapabiliyorsunuz.

8 GB hafıza mı?
Şimdiye kadar pek fazla detay belli olmasa da, Nokia basın tanıtım tablosu birkaç bilgi verir nitelikte. Buradan cihazın ya 8 GB dâhili hafızaya ya da microSD kart ile genişletilebilir 8 GB hafızaya sahip olduğu çıkarılabiliyor. Buna ek olarak 2.2 inç büyüklüğünde bir ekran ve 2 MP çözünürlüğünde bir kamera donanım özellikleri arasında yer alıyor.

Telefonun Türkiye'ye ne zaman ve hangi fiyata geleceği henüz belli değil. Nokia bu konu hakkında açıklama yapmak istemedi. Yüksek bir ihtimalle şubat ortasında gerçekleşecek olan cep telefonu fuarı Mobile World Congress (bir zamanlar 3GSM olarak anılırdı) de daha detaylı bilgi verilecek.

Sonraki Haber

Forum