Netsafe de CeBIT 2011'deydi!

Türk teknoloji ve güvenlik firması Netsafe, CeBIT 2011'de ağ güvenliği çözümlerini tanıttı...

Netsafe teknoloji ve güvenlikten beklentisi büyük olanlar ile Hannover' de CEBIT Fuarında buluştu.Hall 11 ' de E25/1 ' te yerini alan Net-safe, CallSafe ve HotSpot çözümleri ile CEBIT Fuarında dikkatleri üzerine çekmeyi başardı

Net-Safe CEO' su Cüneyt Kalpakoğlu ' Fuarda en çok dikkat çeken ürünlere sahip bir Türk markası olmaktan dolayı gururluyuz. Güney Amerika'dan Asya'ya Afrika ülkelerinden Almanya, İtalya, Çek Cumhuriyeti, Rusya, Macaristan... birçok ülkeden temsilcilik, distribütörlük için teklifler alıyoruz. Gösterilen ilgiden çok memnunuz, ayrıca Hannover Başkonsolosu Tunca Özcuhadar ve Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım standımıza gelip bizi tebrik ederek onurlandırdılar.' dedi.

İşte Net-Safe Standında tanıtılan yeni ağ bağlantıları güvenlik çözümleri;

Gerçek Şifreli Koruma: CallSafe

Callsafe, sizleri istenmeyen dinleme ve diğer tehlikelerden korumak adına ileri VPN ve şifreleme metodlarının akıllı birleşiminden oluşan Netsafe'e özgün yeni bir teknoloji.

Callsafe kurulması ve kullanılması kolay bir yapıya sahip. Kendi şirketinizde konumlanan SIP server sayesinde akıllı telefonlarınıza (Iphone, Blackberry) yüklenen bir program sayesinde gerçek zamanlı olarak şirket içi hatlarınız arasında görüşmelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

HotSpot çözümüyle birlikte Hepsi bir arada güvenlik çözümü

Kablosuz ağ kullanımının gün geçtikçe firmalar tarafından daha çok tercih edilmesi kötü niyetli kullanıcıların bu teknolojiden doğan güvenlik açıklarından faydalanarak ağınıza yönelik daha büyük tehditler oluşturmaktadırlar. Kullanıcı denetimine sahip olmayan, sadece şifrelemeye dayalı güvenlik çözümleri bilgilerinizle ulaşılma riskini arttırmaktadır. Netsafe, geliştirdiği teknoloji sayesinde varolan security gateway çözümleri ile birlikte kullanıcı kimlik denetimi sistemi ile kablosuz ağ üzerinden gelebilecek tehlikelere karşı ağınızı korumaktadır.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Sonraki Haber

Forum