Resident Evil hayranlarına büyük Netflix şoku: İptal edildi!

Netflix'in büyük umutlarla yayınladığı Resident Evil dizisi, sadece 1 ay sonunda şok bir iptal kararı ile sarsıldı...

Deadline'ın söylediğine Netflix'in Resident Evil dizisi, ilk çıkışından sadece bir aydan biraz fazla bir süre geçmesinin ardından iptal edildi. Yayıncının, düşük reytingler ve izleyici sayısı nedeniyle diziyi devam ettirmemeye karar verdiği söyleniyor.

Diğer birçok Resident Evil uyarlaması gibi, Netflix'in canlı aksiyon serisi de temel aldığı video oyunu serisine yeni bir soluk getirmeye çalışıyordu. Supernatural'dan Andrew Dabb tarafından yönetilen seri, Umbrella yöneticisi Albert Wesker (Lance Reddick) ve iki kızı (Tamara Smart ve Siena Agudong tarafından oynanan) etrafında dönen iki farklı zaman aralığı arasında geçiyor.

Resident Evil, çıkış yaptığı hafta ve takip eden iki hafta boyunca Netflix'in en çok izlenen ilk 10 programı listesine girdi, ancak bundan sonra izlenme sayıları çok düştü. Ayrıca, Stranger Things'in dördüncü sezonunun başlangıcından sadece birkaç ay sonra ilk bölümünün yayınlanmış olması da, potansiyel olarak Resident Evil'in çektiği dikkatin bir kısmını kaybetmesine sebep olmuş olabilir.

Netflix'in canlı aksiyon uyarlamasına ek olarak, geçtiğimiz yıl yayınladığı dört bölümlük bir animasyon dizisi olan Resident Evil: Infinite Darkness da platformda bulunuyor.

Dizi, ağırlıklı olarak Resident Evil serisinin hikayesine odaklanıyor ve şimdilik karışık eleştirilerle karşılandı. Netflix'in canlı aksiyon Resident Evil'i tam olarak hedeflediği izlenmeye ulaşamamış olsa da olmasa da, yayıncının Horizon Zero Dawn, Tomb Raider, Far Cry ve Bioshock'u temel alanlar da dahil olmak üzere birkaç farklı video oyunu uyarlaması daha bulunuyor. Netflix, şu anda Castlevania'yı temel alan bir animeye de sahip ve kısa süre önce Tekken'in animasyon uyarlamasını da yayınladı…

Sonraki Haber

Forum