Netflix Yeni Sitesi Tudum'u Kullanıma Açtı: İşte Bilmeniz Gerekenler...

Netflix yeni internet sitesi Tudum'u kullanıma açtı. Netlix Tudum hakkında bilmeniz gereken her şey, haberimizde...

Şu an dünyanın en popüler dijital video servislerinden Netflix, yeni internet sitesi Tudum'u erişime açtı. Peki, Tudum nedir, ne işe yarar?Tüm zamanların en popüler, en çok izlenen Netflix filmleri listesi!Tüm zamanların en popüler Netflix filmleri listesi ile karşınızdayız.

Netflix, Tudum ile kullanıcılara, Netflix'te yayınlanan diziler, filmler, belgeseller, şovlar ve daha fazlasıyla ilgili bilgi vermeyi amaçlayan bir web sitesi. Aslında web sitesinden ziyade, Netflix'in özel bir sayfası diye de söyleyebiliriz, zira Tudum'a yine Netflix altından ulaşılıyor.

https://www.netflix.com/tudum adresinden erişebileceğiniz sayfada yalnızca Netflix içerikleriyle ilgili bilgiler bulunmuyor; yanı sıra özel bilgiler, röportajlar, en son haberler ve daha fazlası yer alıyor. Şu an erişilebilir durumda olan Tudum'da bulunan içerikler elbette zamanla genişlemeyi sürdürecek.

Bu arada Tudum'da yer alan içerikler herkes için aynı şekilde sıralanmıyor. Yani herkes girdiğinde aynı haberleri aynı şekilde görmüyor. Söylemek istediğimiz, Tudum'da bulunan içerikler, abonelerin Netflix izleme alışkanlıklarına göre oluşturuluyor ve öne çıkartılıyor. Tıpkı Netflix'te olduğu gibi.

Netflix Tudum hakkında daha ayrıntılı bilgiye, hemen aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz...

Peki, neden Tudum? Tudum, adını Netflix'i açtığınızda duyduğunuz sesten alıyor. Bizce fikir güzel. Siz ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

Sonraki Haber

Forum