Artık Netflix hesabınızı kullananları tek bit tıkla devre dışı bırakabilirsiniz

Netflix'ten şifre paylaşımına karşı yeni seçenek: Artık hesabınıza bağlananları uzaktan, tek bir tıklamayla devre dışı bırakabilirsiniz.

Netflix, hesap girişlerini yönetme biçiminde küçük ama önemli bir değişiklik yaptı. Artık tek bir tıklamayla, hesabınıza bağlı birinin oturumunu uzaktan kapatabilirsiniz. "Erişimi ve Cihazları Yönetme" adı verilen yeni hesap erişim denetimi kullanıma sunuldu ve Standart hesap ayarları seçeneklerinin arasına eklendi. Buraya girdiğinizde, hesabınızı kullanan tüm cihazları tek yerden görme ve istediğinizi tek tıklama ile dışarı atma seçeneği bulunuyor.

Netflix, bu özelliği seyahat eden, bir otelde ve hatta bir arkadaşının evinde hesaplarına giriş yapan ve çıkış yapmayı unutan kişiler için getirdiğini söylüyor, ancak aynı zamanda Netflix hesabınızı paylaştığınız ancak artık görüşmediğiniz arkadaş, sevgili, akraba ve bunun gibi kişileri cezalandırmak için de kullanılabileceği açık.

Yeni seçenek sadece hesabınıza giriş yapmış olan cihazları göstermekle kalmıyor onları fiziksel konumlarını da belirlemenize imkan veriyor. Böylece, şifrenizi kullanarak hizmete ulaşan cihazları ve kullanıcıları Netflix dışı bırakmanız mümkün oluyor.

Sonraki Haber

Forum