Netbook'lar için özel yazılım!

DataStar, netbook'lar için özel tasarlanmış yazılımı satışa sundu. İşte fiyatı ve sundukları...

Trend Micro bireysel güvenlik çözümlerinin Türkiye distribütörü olan DataStar, Trend Micro'nun yeni ürünü olan ve netbook'lar için tasarlanan Trend Micro Titanium Security yazılımının satışına başladı.

Netbook'ları virüslerden ve casus yazılımlardan koruyan Titanium Security tüm DataStar satış kanalında 2GB'lık PQI USB bellekler içinde satılıyor. Böylece kurulumu ve kullanımı çok kolay ve hızlı olan ürün, rahatlıkla kullanıcıların yanında da taşınabilir hale geliyor.

Windows XP Professional (300 MHz), Windows Vista Family (800 MHz) ve Windows 7 (1 GHz) işletim sistemlerini destekleyen Trend Micro Titanium Security yazılımının yararları şöyle özetlenebilir:

* Virüsten koruma
* Casus yazılım önleme
* Web tehditlerine karşı koruma

İşte fiyatı

DataStar Ürün Müdürü Ali Dinçer, kolay taşınan ve her yerden internete erişimi sağlayan netbook'larda veri güvenliği konusunun daha da önemli olduğunu belirterek, "Trend Micro Titanium Security ürünü sadece netbook'lar için geliştirilmiş bir ürün ve yeni tarama teknolojisi sayesinde netbook'u yavaşlatmadan güncelleme ve tarama yapabiliyor. Böylece netbook'ları virüslerden ve casus yazılımlardan koruyor" dedi.

Ürünün kurulumu ve kullanımının da çok kolay olduğunu söyleyen Dinçer, fiyatının da çok uygun olduğunu belirtti. Normal satış fiyatı 29,9 dolar olan Trend Micro Titanium Security yazılımında iki ay boyunca kampanya uygulanıyor. Ürün, kampanya süresince DataStar satış kanalında 2GB USB bellek dahil olarak 19,9 USD+KDV fiyatla satışa sunuluyor.

Ürüne ilişkin ayrıntılı bilgi için: DataStar, 0216- 544 1200 www.datastar.com.tr

Basın bülteninden derlenmiştir>

Sonraki Haber

Forum