NANO2 ailesi ile tüm eğlenceler bir arada!

Bilgisayarınızdaki içerikleri dev ekranda rahatça görüntülemek istiyorsanız, bu cihaz tam size göre!

Küçük boyutları sayesinde dikkatleri üzerine toplayan TECHNOPC NANO2 serisi bilgisayarınızdaki tüm içerikleri salondaki dev ekranlı televizyonunuzda görüntüleme şansı sunuyor. İnternet deneyimini de sıra dışı bir hale dönüştüren TECHNOPC NANO2 ailesi Intel'in Core i3 / Core i5 işlemcilerinden güç alıyor ve multimedya açısından oldukça güçlü seçenekler içeriyor.

Teknik özellikler bakımından performans seviyesi bilgisayarları aratmayan TECHNOPC NANO2 ailesi Intel'in yeni nesil Core i3 / Core i5 işlemcilerinden güç alıyor ve tüm zor işlemlerin üstesinden kısa sürede geliyor. Ürünlerde sunulan USB 3.0 teknolojisi de yenilikçiliği sayesinde beğeni kazanıyor. USB 3.0 arabirimi sayesinde taşınabilir disklerden veri kopyalama sırasında geçen zaman, eski nesil olan USB 2.0'a göre kat kat kısalıyor. Ürünlerde dahili olarak yer verilen Bluetooth ve kablosuz ağ destekleri de kablolardan yoksun bir kullanımı destekler nitelikte.

TECHNOPC NANO2 ailesini dekorasyonunuz veya kişisel zevkiniz doğrultusunda siyah ya da beyaz renkte tercih edebilirsiniz. Tüm modeller oldukça işlevsel bir uzaktan kumanda ile geliyor ve siz bilgisayarınızdan uzakta olsanız bile kolay ve eğlenceli bir kullanım sağlanıyor. İnce yapısı ve göz kamaştıran malzemesi ile bulunduğu yere şıklık katmayı başaran ürünler HDMI arabirimi sayesinde LCD monitörden projeksiyon cihazlarına ve HD televizyonlara kadar birçok cihaza kolaylıkla bağlanabiliyor. Böylece bilgisayarınızın oyunlardaki ve HD kalitesindeki videolardaki gücünün tam anlamıyla tadını çıkartabilirsiniz.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Sonraki Haber

Forum