MoneyGram ve Stellar, Stablecoin Havale Ürünü için Güçlerini Birleştiriyor

Kripto para sektöründe son dönemlin en önemli konularından birisi olan stablecoin'ler, dev şirketlerin de ilginizi çekiyor. Bu şirketlerden birisi de MoneyGram.

Küresel olarak birçok sektörde Blockchain tabanlı ürünlerin sayısı hızla artıyor. Kripto odaklı girişimlerini son dönemde artıran MoneyGram, Blockchain destekli bir stablecoin havale hizmeti sunmayı planlıyor. MoneyGram bu stablecoin hizmetini geliştirmek için Steller Blockchain ile ortaklık kurdu.

Konu hakkında açıklama yapan MoneyGram CEO’su Alex Holmes, sektörün geleceğinin kripto endüstrisinde olduğuna inanıyor. Holmes, kripto endüstrisinde yer alan şirketlerin büyüyebileceğini söyledi. Ayrıca kripto ve fiat’ın birbirleriyle iyi anlaşamadıklarını da belirtti. İki para birimi kavramı arasında çok fazla boşluk olduğunu söyleyen Holmes, MoneyGram’ın bu boşlukları doldurmayı amaçladığını ve bu iki kavramı birbiriyle daha uyumlu hale getirmeyi amaçladığın söyledi. Bu arada MoneyGram’ın Bitcoin (BTC) desteği de bulunuyordu. MoneyGram kullanıcıları Bitcoin (BTC) transferlerini platform üzerinden gerçekleştirebiliyordu.

Daha önce de Stellar Blockchain ağı ile ortaklık kuran MoneyGram, bu alandaki ortaklıklarını da artırmış durumda. Bu son ortak ile de şirket, yatırımcıların havale olarak gönderdiği stablecoin'leri hızlı bir şekilde hesaplarına aktarabilecek ve MoneyGrama racılığı ile fiat'a çevirebilecekler. 

Bu haber CHIP Online ve BTCHaber iş birliği ile hazırlanmıştır.
Sonraki Haber

Forum