Modem USRobotics'ten, Yazıcı HP'den

USR209108 MAXg kablosuz ADSL2+ modem alan herkese, HP Deskjet D2360 yazıcı hediye!

USRobotics, USR209108 MAXg kablosuz ADSL2+ modem alanlara, HP Deskjet D2360 yazıcı hediye ediyor. Bu avantajlı paket sayesinde, USRobotics modemi kullanıp İnternet'e bağlananlar, istedikleri sayfanın çıktısını da hediye HP yazıcı ile alıyor.

Sadece Teknosa'larda geçerli olan kampanya stoklarla sınırlı olduğu için, USRobotics modemini hediyesi ile almak isteyenlerin acele etmesi gerekiyor.

USRobotics MAXg 209108 kablosuz modem, ADSL bağlantınızı ve USB yazıcınızı, kablosuz ağ veya Ethernet bağlantıları üzerinden güvenle paylaşmanıza olanak veriyor. En yeni ADSL ve MAXg teknolojilerini bir araya getiren bu modem, 125 Mbps'ye kadar kablosuz hız sağlıyor. Bunlara ek olarak ADSL2+ desteği 24 Mbps'ye kadar optimum ADSL hızı sunuyor. Modemin güvenlik özellikleri ve entegre USB yazıcı sunucusu, güvenilir, esnek ve yüksek performanslı kablosuz genişbant ağ bağlantısı sağlıyor.

HP Deskjet D2360 yazıcı, modern ve kompakt tasarımı ile ev ve küçük işyerleri için ideal. Standart 100 sayfalık giriş tepsisi ile fazla yer kaplamıyor. Ürün, lazer kalitesinde siyah metin ve parlak fotoğraf baskısı yapabiliyor. Kurulumu son derece kolay olan bu yazıcıda, kullanıcı dostu HP Photosmart Essential Software yazılımı ile günlük belgeler, fotoğraflar ve yaratıcı projeler kolayca düzenlenerek basılabiliyor. Ürün dakikada 20 sayfa siyah beyaz, 14 sayfa renkli baskı yapabiliyor.

Daha fazla bilgi için:
Tel:
0 212 444 4 877
Web: http://www.usr.com

Sonraki Haber

Forum