Mobee'den sevgililer gününe özel tabletler!

Mobee'nin özel tablet serisi, sevgililer günü hediyesini hala seçemeyenlerin imdadına yetişebilir!

Mobee, sınırlı sayıda üretilen ilk tableti geliştirdi. Mobee Nett Tablet 7" özel serisi, ilk tablete göre daha üstün olan donanım özellikleriyle kullanıcılar için kaliteli ve konforlu bir mobil iletişim imkanı yaratıyor. Şık tasarımıyla da dikkat çeken Mobee Nett Tablet 7", ideal bir Sevgililer Günü hediyesi alternatifi de oluşturuyor. Özellikle teknolojiyi yakından takip etmeyi seven sevgililer, Mobee Nett Tablet 7" sayesinde kesintisiz ve konforlu mobil iletişimin keyfini birlikte yaşıyor.

7 inç boyutunda ve 800x480 piksel çözünürlüğünde dokunmatik parlak LED ekranıyla tablet kategorisinde fark yaratan Mobee Nett Tablet, gümüş renkte tasarlanan özel serisiyle elit bir şıklık sergiliyor.

Pek çok popüler uygulama yüklü olarak geliyor
0.36 kg ağırlığındaki tablet, işletim sistemi olarak Android 2.1 sürümünü kullanıyor. 256 MB RAM'e sahip Mobee Nett Tablet'i benzerlerinden ayıran bir diğer özellik ise birçok uygulamanın üretimde yüklenmiş olması. (Astro, hesap makinesi, ofis programlarını kolayca ve hızla açmayı, oluşturmayı ve düzenlemeyi sağlayan Documents to Go, e-mail, Facebook, galeri, Gmail, saat, hava durumu, web tarayıcı, MSN, müzik, dokunmatik ayarlar, Youtube, uygulama market, video, takvim, Skype.) İnternet ortamında en çok rağbet gören, adeta hastalık yaratan ve Android işletim sisteminde en çok indirilen oyun olan Angry Birds de Mobee Nett Tablet 7" özel serisinde yüklü olarak geliyor. Ayrıca, SAMSlide Uygulama Market'ten değişik uygulamalar da indirilebiliyor.

Konforlu ve keyifli mobil iletişim

Konforlu ve keyifli mobil iletişim

Mobee Nett Tablet teknik özellikleriyle konforlu ve eğlenceli kullanım sağlıyor. 720 MHz ARM işlemci kullanan Nett, 2 GB dahili depolama alanının yanında 4 GB'lık mikro SD kart ile kullanıcıya ulaşıyor. 2 adet hoparlör, kulaklık girişi ve dahili mikrofon bulunan cihaz, Wi-Fi özelliği ve dahili kamerası ile mükemmel internet deneyimi yaşatıyor. Web kamera ile fotoğraf ve video çekebilir, sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. USB çıkışı ile önemli dosyalarınızı Mobee Nett üzerinde görüntüleyebilirsiniz.

G-sensor ile ekran otomatik olarak yön değiştiriyor, bu sayede ekranı ister yatay ister dikey halde kullanabilirsiniz. 3-3,5 saatlik kullanım süresi ile mobil bilgisayar kullanımını konforlu hale getiriyor. Çeşitli oyunlar ve pratik uygulamaların dışında, MP3 dinleyip video izleyebilir, internetten gazete, e-kitap okuyabilir, resimlerinizi organize edip her an görüntüleyebilirsiniz. Profesyoneller için 7" ekranlı tablette e-posta okumak ve web tarayıcıda gezinmek çok eğlenceli.

Sınırlı sayıda üretilen gümüş renkli Mobee Nett Tablet 7" özel seri, KDV dahil 299 TL'lik uygun fiyatıyla kullanıcılara sunuluyor.

Ayrıntılı bilgi için www.mobee.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Sonraki Haber

Forum