Microsoft, Taşları Yerinden Oynatacak Dev Bir Satın Almanın Peşinde

Yeni bir iddiaya göre Microsoft, Warner Bros. Interactive'i satın almayı isteyenler arasına, güçlü bir aday olarak eklendi.

Haziran ayının başlarında ortaya çıkan bir rapor, ABD'nin telekom firması AT&T'nin Warner Bros Interactive'i (WB Games olarak da biliniyor) satmak istediğini söylemişti. Rapora göre potansiyel müşteriler arasında Take-Two Interactive, Activision Blizzard ve Electronic Arts bulunuyordu. Şimdi ise Warner Bros ile ilgilenenlerin arasında Microsoft'un katıldığı ortaya çıktı.iPhone 12'nin Şarj Cihazıyla Birlikte Gelmeyeceğine Dair Bir İpucu DahaApple'ın beklenen akıllı telefonu iPhone 12'nin kutusundan bir şarj cihazı çıkmayacağı ve şarj cihazının ayrıca satın alınması gerekeceği iddiası, yaşanan yeni gelişme ile birlikte iyice güç kazandı.

The Information'a göre Microsoft, Warner Bros'un oyun bölümü WB Games'i 4 milyar dolarlık bir ücret karşılığında satın almayı düşünüyor. Böyle bir satın alma, yaklaşık 200 milyar dolar borcu bulunan AT&T'ye nefes aldırırken, Microsoft için de faydalı olabilir. Satın alma gerçekleşirse, NetherRealm, Monolith ve Rocksteady gibi önemli oyunlar yayınlamış olan stüdyolar Microsoft'a katılacak.Windows 10, En Faydalı İşlevlerden Birini KaldırabilirMicrosoft, yeni bir ön izleme yapısına göre Denetim Masasındaki bu faydalı işlevi kaldırmaya hazırlanıyor.

Microsoft talip olsa da, raporlara göre AT&T'nin WB Games'i satmak isteyip istemediği belli değil. Gelişmelerle ilgili duyurular, Rocksteady'nin 22 Ağustos'taki DC Fandome oyun tanıtım etkinliği gibi etkinliklerde yapılabilir.

Sonraki Haber

Forum