Microsoft Store, çok gecikmiş bir özelliğe en sonunda kavuşuyor

Microsoft, Windows uygulama mağazasına bunca zamandır inatla eklemediği küçük ama önemli bir yeniliği eklemek üzere kolları sıvadı.

Microsoft, Windows 11 ve 10'daki Microsoft Store uygulaması için yeni özellikler ve güncellemeler üzerinde çalışmaya hız kesmeden devam ediyor. Şu ana kadar pek çok değişiklik devreye alındı, ancak özellikle güncellemeleri indirebileceğiniz ve sahip olduğunuz tüm uygulama ve oyunlara erişebileceğiniz “Kitaplık” bölümünde hala yapılması gereken pek çok değişiklik bulunuyor. En son güncellemeyle beraber, bu sayfa ihtiyaç duyulan en azından bir özelliğe kavuşuyor.

Windows hakkında bol miktarda sızıntıyı ve bilgiyi internete sunan X üzerindeki @PhantomOfEarth, Microsoft Store uygulamasının “Kitaplık” bölümüne bir arama kutusu eklendiğini fark etti. Bu arama kutusu, Kitaplığınızdaki bir uygulamayı veya oyunu çok fazla kaydırma yapmadan veya ana mağaza aramasını kullanmadan bulmanızı sağlayacak.

Görünene göre Microsoft, yeni arama kutusunu sınırlı sayıda Insider ile test ediyor ve en son sürüm olan 22406.1401.1.0’da tüm kullanıcılar bu kutuya erişemiyor.

Microsoft, Microsoft Store için yeni arama kutusu hakkında henüz bir duyuru yapmadı. Muhtemelen, daha önce birçok kez olduğu gibi gelecekteki bir Windows 11 ön izleme yapısıyla birlikte sunulacağı tahmin edilebilir.

Sonraki Haber

Forum