Media Markt'dan üç ayda üçüncü mağaza

Media Markt, İstanbul ve Eskişehir'den sonra Türkiye'deki üçüncü mağazasını Mersin'de açtı.

Media Markt, Türkiye'deki üçüncü ve en büyük mağazasını Mersin Forum Alışveriş Merkezi'nde açtı. Media Markt Mersin mağazasından ilk alışveriş yapanlar arasında olmak ve indirimli ürünlerden satın almak isteyen Mersinliler, Cumartesi akşamından itibaren alışveriş merkezinin dışında sıraya girmeye başladılar. Açılış öncesi gerekli güvenlik önelmelerini alan Media Markt, gece boyunca bekleyenlere çay, kahve ve poğaça servisi yaptı.

İki kat ve toplam 5.800 m2 alana sahip Media Markt Mersin mağazasında 100'ün üzerinde personel çalışıyor. 4.100 m2' sergi alanında 45 binin üzerinde farklı ürün satışı yapılıyor.

Media Markt'ın üç ay gibi kısa bir sürede üç mağaza yatırımını hayata geçirdiğini söyleyen Media Saturn Türkiye Operasyonlarından Sorumlu Genel Müdürü Mustafa Altındağ, "Bu üç mağazanın toplam alanı 15 bin metrekareye yaklaştı. Media Markt, girdiği her ülkede elektronik parekendecilik alanında ezber bozan bir strateji uygulayarak pazar liderliğine aday olmuştur. Media Markt olarak önümüzdeki dönemde devam edecek yatırımlarımızla Türkiye'de de pazar lideri olmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Sonraki Haber

Forum