Marvel evreninin ilk dizisi WandaVision'ın çekimleri bitti! İşte detaylar

WandaVision çekimleri koronavirüs salgınından dolayı durdurulmuştu ancak çok kısa bir çekim süreci kalmıştı ve çekimlerin hepsi Amerika'daydı. Geçtiğimiz aylarda çekimlere tekrar başlandı ve Marvel Sinematik Evreni'nde geçen WandaVision dizisinin çekimleri bitirildi...

Jac Schaeffer tarafından Disney+ için oluşturulan Amerikan mini internet dizisi WandaVision çekimleri koronavirüs nedeni ile sürekli ertelenmişti. Nihayet Marvel evreninin ilk dizisi WandaVision'ın çekimleri sona erdi.Loki dizisi ilk bölümü yayınlanmadan 2. sezon onaylandı!Loki dizisi Marvel'ın merakla beklenen Disney+ dizilerinden biri.

Dizinin yapımcısı Kevin Feige, bu dizinin daha önce yaptıkları hiçbir şeye benzemediğini ve WandaVision dizisinin; yine 2020 yılında çıkacak Dr. Strange in the Multiverse of Madness filmine yol açacağını ve Scarlet Witch'in Dr. Strange filminde de yer alacağını duyurmuştu.

WANDAVİSİON NE ZAMAN YAYINLANACAK?

WandaVision, herhangi bir erteleme olmazsa Aralık ayında Disney+ üzerinden yayınlanacak ancak tam yayın tarihi henüz belli değil.

WANDAVİSİON HANGİ KONUYU ELE ALIYOR?

Ekranlarda görmeye alışkın olduğumuz "bir kız erkekle tanışır ve aşık olur" temasını, Marvel evrenine yakışır şekilde garip yönlerden inceleyecek olan dizi, hem Marvel evreninde hem genel olarak dizi dünyasında eşsiz bir yapım olacak gibi görünüyor.

90'ların sitcom tarzını sürreal bir biçimde bizlere gösteren WandaVision, bir sahnede hamileyken, bir sahnede kendini Vision ile evli buluyor ve garip sahneler bu şekilde devam ediyor. Bu sürekli karşımıza çıkan sıcak ve ev temalı sahneler ile her an yıkılacakmış gibi bir rahatsızlık duygusunu içerisinde barındırıyor çünkü büyük ihtimalle Scarlet Witch bunların hepsini bilinçaltında yaşıyor.

WANDAVİSİON OYUNCULAR VE KARAKTERLERİ

Elizabeth Olsen : Wanda Maximoff / Scarlet Witch

Paul Bettany : Vision

Teyonah Parris : Monica Rambeau / Spectrum

Kat Dennings : Darcy Lewis

Randall Park : Jimmy Woo

Kathryn Hahn : Agatha Harkness

İŞTE WANDAVİSİON YAYINLANAN SON FRAGMANI

Sonraki Haber

Forum