Logitech'ten yeni ürün yağmuru!

Logitech bugün yeni klavyelerini, ses sistemlerini ve dahasını tanıttı! İşte yeni ürünler...

Dünyanın önde gelen bilgisayar çevrebirimleri üreticisi Logitech,
Oyunların heyecanını, müziğin keyfini ve videoların kalitesini arttıracak yepyeni Logitech teknolojilerini 29 Eylül 2010, Çarşamba günü The Hall'da düzenlendiği basın toplantısı ile tanıttı.

• Gecelerinize Eşlik Eden Klavye K 800
Logitech gündüz veya gece parlak bir aydınlatma sunan şarj edilebilir Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800'ü tasarladı. Bu en yeni Logitech klavye, ortam ışığına ve harekete duyarlı sensörleri sayesinde ihtiyacınız olduğunda size yeteri kadar aydınlatma sunarken, klavyeyi kullanmadığınız zamanlarda ise pil tasarrufu yapmanızı sağlıyor.

• Z623 Evinizi Müzikle Sallamaya Hazır
Logitech, müzik dinlerken, film izlerken ve oyun oynarken güçlü ve etkileyici bir ses için THX Belgeli Z623 Hoparlör Sistemi'ni piyasaya sundu. 2.1 ses sistemi olan Z623'ü PC ya da TV'ye bağladığınızda, 200 watt'lık güç sayesinde hissederek ve duyarak sesin içine dalacaksınız. Ses sisteminizi dilediğiniz şekilde kurabilmeniz için Logitech Z623, üç farklı cihaza kadar bağlantı yapabilmeniz gereken tüm giriş ve kablolara sahip.

İnce tasarımlı klavye ve Suround hoparlör

• MK520 Konfor ve Kontrolü Parmak Uçlarınıza Taşıyor
MK520'nin ince tasarımlı klavyesi size konforlu bir yazma deneyimi için uygun bir alan sunarken, içbükey, düşük profilli tuşları da parmak uçlarınızı kavrıyor. Laser mouse'u ise belirgin hatlı tasarımı ve yumuşak yan tutuşları ile her iki eliniz içinde konforlu bir kullanım sunuyor.


• Logitech'ten Yeni Nesil Surround Sound Hoparlör: Z506
Logitech, müzik dinlerken, film izlerken ve oyun oynarken odanızı 5.1 sesle doldurmak için yeni nesil Logitech Surround Sound Speakers Z506'yı piyasaya sundu. Logitech'in ses sisteminizi istediğiniz şekilde kurma esnekliği sunan yeni hoparlörü PC, PS3, Xbox 360, Wii, iPod veya DVD player gibi tüm eğlence sistemlerine bağlanabiliyor.

Yeni hoparlörler ve kulaklıklar

• S715i İle Müziğiniz Seyahat Etsin
Logitech, taşınabilir iPod ve iPhone hoparlörü S715i sahip olduğu sekiz sürücüsü ile dilediğiniz zaman mükemmel ses kalitesinde müzik keyfi sunarken, şarj edilebilir pili sayesinde de hoparlörünüzü gittiğiniz her yer taşımanıza olanak sağlıyor.


• Logitech'in Yeni Kulaklıkları H530 Ve H555 Kristal Netliğinde Ses Sunuyor
Logitech'ten internet üzerinden ve görüntülü konuşmalar yaparken, müzik dinlerken ve film izlerken kristal netliğinde ses sunan iki yeni kulaklık: Logitech USB Headset H530 ve Logitech Laptop Headset H555. Super wideband audio'yu destekleyen Logitech USB Headset H530 ve Logitech Laptop Headset H555'in sunduğu net ses sayesinde kendinizi aradığınız kişiyle aynı odadaymışsınız gibi hissedeceksiniz. Ayrıca arka plan sesini azaltan ve kullanılmadığında yukarı doğru kaldırabileceğiniz arka fon gürültüsünü azaltan mikrofona sahipler. Her iki kulaklık Logitech Vid HD, Skype 4.0 ve Skype 2.8 ile uyumlu.

Basın bülteninden derlenmiştir

Sonraki Haber

Forum