Logitech'ten üç yeni stereo kulaklık!

Logitech'in yeni stereo kulaklıkları, internette konuşmayı ve müzik dinlemeyi daha keyifli kılıyor!

Logitech'in yeni stereo kulaklıkları H130, H150 ve H250 ile internette konuşmak ve dinlemek her zamankinden daha da keyifli. H130, H150 ve H250; konforlu tasarımları, her iki tarafa da takılabilen, dönebilen ses engelleyici mikrofonları ve stereo sesleriyle zengin bir ses deneyimi sunuyor.

Basit bağla-başlat kuruluma sahip kulaklıklar. analog bağlantısı ve 3.5 mm kulaklık girişi olan tüm Windows bilgisayarlara, Logitech Vid, Skype, Yahoo Messenger, Gmail, Windows Live Messenger, AIM ya da QQ programlarına uyumlu.

Logitech H130

Hafif ve başın arkasından geçmeli tasarımıyla rahat bir kullanım sunan Logitech H130, gürültüyü engelleyen mikrofonu ile arka plan gürültülerini keser. Sağ ya da sol olmak üzere her iki tarafa da takılabilen mikrofonu, sesinizi en iyi alabileceği yöne çevirebilir, kullanmadığınız zamanlarda ise tek tuşla kapatılabilirsiniz. Logitech H130'un beyaz ve mavi renk secenekleri bulunuyor.

Logitech H130 tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı: 46.90 TL (KDV dahil)

Logitech H150

Tam stereo ses özelliğine sahip Logitech H150, kullanışlı ve şık tasarımı, gürültüyü engelleyen mikrofonu, başınıza uygun olarak ayarlayabileceğiniz başlığıyla iyi bir ses deneyimi sunuyor. Kablo üzerinden ses kontrolü sunan H150'ün sağ ya da sol olmak üzere her iki tarafa da takılabilen mikrofonunu sesinizi en iyi alabileceği yöne göre ayarlayabilirsiniz. Logitech H150'ye beyaz, mavi veya pembe renklerde sahip olabilirsiniz.

Logitech H150 tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı: 46.90 TL (KDV dahil)

Logitech H250

Logitech H250

Logitech H250

Ayarlanabilir süngerli başlığa ve ses kontrol özelliğine sahip Logitech H250, aramalarınızda, film izlerken, müzik dinlerken ya da oyun oynarken zengin stereo ses keyfini sunuyor. Tam frekans aralığına sahip bu stereo kulaklıkla tüm sesleri zengin bir şekilde duyabileceksiniz. H250'nin gürültüyü engelleyen ve arka plan gürültülerini kesen mikrofonu, sağ ya da sol olmak üzere her iki tarafa da takılabiliyor, kullanmadığınız zamanlarda ise tek tuşla kapanabiliyor. Logitech H250'nin beyaz ve mavi renk seçenekleri bulunuyor.

Logitech H250 tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı: 81.90 TL (KDV dahil)

Basın bülteninden derlenmiştir.

Sonraki Haber

Forum