Live Messenger: Ücretsiz araçlarla genişletin

CHIP Online Live Messenger'ı kişiselleştirmenizi sağlayan araç ve eklentileri bir araya getirdi...

Araçlarımız ile "Windows Live Messenger" daha fazla eğlendiriyor. Sizlere yeni bir görünüm için ücretsiz temalar sunacağız ve chat istemcisinden nasıl daha fazlasını çıkarabileceğinizi göstereceğiz.

Daha fazla güvenlik, daha az reklam, yeni fonksiyonlar ve daha güzel bir görünüm: Windows Live Messenger için hazırladığımız ücretsiz download koleksiyonu ile chat-istemcisini tamamen sömürebilirsiniz.

Önemli: Tüm eklentileri kullanabilmek için Live-Messenger'ın güncel 2009 sürümüne sahip olmalısınız. Daha önceki sürümler veya beta sürümler çoğunlukla desteklenmiyor.

Download: Windows Live Messenger 2009

Ücretsiz ince ayar: Messenger Plus Live

Messenger Plus Live: Windows üzerinden chat yapanlar için bir "olmazsa olmaz".

Live Messenger kolay bir şekilde birçok yeni özellik ile donatılabiliyor. Tüm bunlar için ihtiyacınız olan tek şey ücretsiz yazılım "Messenger Plus Live".

İşte Microsoft bunu düşünemedi: "Messenger Plus Live" MSN Messenger'ın halefine birçok gerekli ve hoş özellik ekliyor. Chat penceresini yarı şeffaf bir modda açabilir veya arkadaşlarınıza kişisel ses ifadeleri gönderebilirsiniz.

Ücretsiz yazılımın "Messenger Kilidi" fonksiyonu ana pencere dâhil tüm chat pencerelerini bir tuş kombinasyonu ile saklayabiliyor. Ayrıca bilgisayardan ayrıldığınızda kimsenin Messenger'ınızı karıştırmasını istemiyorsanız bir koruma parolası belirleyebilirsiniz. Sürekli bilgi koruması için konuşma geçmişinizi bir parola ile şifreleyebilirsiniz.

Messenger Plus Live: Windows üzerinden chat yapanlar için bir "olmazsa olmaz"." class="alignright" />Messenger Plus Live: Windows üzerinden chat yapanlar için bir "olmazsa olmaz"." class="alignright" />Messenger Plus Live: Windows üzerinden chat yapanlar için bir "olmazsa olmaz"." class="alignright" />Profesyoneller Messenger Plus Live ile ihtiyaç duydukları özellikleri script hazırlayıp ekleyebilir ve chat programını tamamen kişiselleştirebilir. Daha az tecrübeli olanlar üreticinin web sitesini ziyaret edip hazır script'leri indirip kullanabilir.

Şu an için Sound & Audio, Filesharing, Look & Feel ve oyunlar gibi kategorilerde yaklaşık 250 adet script sunuluyor. Bot-script'leri çok ilginç: Bilgisayar başında olmadığınızda otomatik sizin yerinize arkadaşlarınızla konuşuyor.

"Messenger Plus Live" kurulumu yaptığınız Türkçe hazırlanmış bir asistan size programın tüm özelliklerini tanıtıyor.

Download: Messenger Plus Live

DİĞER MESSENGER ARAÇLARI
İsim Fonksiyon Download
SimpLite Mesajları şifrelemek Download
A-Patch Messenger düzenleme Download
Windows Live Duvar Kağıtları Şık masaüstü arka planları Download

Düzen sağlanmalı: MessPatch Light

Windows Live Messenger sinir bozucu reklamlar ve gereksiz sembol çubuklarıyla doludur. "MessPatch Light" aracı ile gereksiz şeyleri atabilir ve chat programınızı istediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz.

Sizi herhangi bir web sitesine bağlayan sinir bozucu tuşlara basmaktan bıktınız mı? Özel surat ifadeleri istemiyorsunuz ve tek amacınız arkadaşlarınızla chat yapmak mı? O zaman "MessPatch Light" için hazırsınız.

Çevrimiçi hizmetten faydalanmak için üreticinin web sitesine gidin ve "Launch MessPatch Light" tuşuna basın. MessPatch'i kullanmak için sisteminizde mutlaka Java Runtime yüklü olmalı ve Live Messenger kapalı olmalı.

Java uygulaması yüklendikten sonra Windows Live Messenger'da kişisel ayarlamalar yapabilirsiniz.

Windows Live Messenger da birçok chat istemcisi gibi reklamlarla beraber geliyor. Bu ücretsiz yazılım ile bunu engelleyebilirsiniz. Ne konuşma penceresindeki metin tabanlı reklamlar ne de surat ifadeleri/arka planlar menüsündeki reklam içerikleri veya kişi listesinde reklam panosu MessPatch Light'ın temizleme inadından kurtulamıyor.

Windows Live Messenger'ı yeniden başlattığınız anda değişikleri gözlemleyebilirsiniz. Eğer sonuç hoşunuza gitmezse aracı yeniden çalıştırıp yaptığınız değişiklikleri geri alabilirsiniz. Ne yazık ki, eski duruma geri dönmeye çalıştığınızda her zaman başarılı olamıyorsunuz. Bazı durumlarda eski hale dönmek için Messenger'ı yeniden kurmanız gerekebiliyor.

Şimdi çevrimiçi deneyin: MessPatch Light

DİĞER MESSENGER ARAÇLARI
İsim Fonksiyon Download
SimpLite Mesajları şifrelemek Download
A-Patch Messenger düzenleme Download
Windows Live Duvar Kağıtları Şık masaüstü arka planları Download

Yeni temalar, yeni görünüm

Dış görünüş fark yaratıyor: Windows Live Messenger için çılgın tasarımlar.

Temalar ile Windows Live Messenger'ı görsel açıdan süsleyebilirsiniz. Sizlere masaüstünüzü yeniden tasarlamanız için ilgi çekici temalar ve ikonlar sunacağız.

Live Messenger 2009'a yeni bir görünümle parlamasını istiyorsanız şunları yapmalısınız:

Öncelikle Messenger Plus Live eklentisini indirin. Bu eklenti kurulduktan sonra tema desteği geliyor, zira Live Messenger'ın kendisi yeniden görsel programlama yapılmasına izin vermiyor.

Sonrasında ZIP paketini indirin ve PLSK-dosyalarından bir tanesini seçin. Temaya çift tıkladığınız tema aktarımı yapılır; bunun olması için Windows Live Messenger'ın açık olması gerekiyor. Programı yeniden başlattığınızda yeni görünümüyle açılır. "Messenger Plus" özelliklerinde temaları yönetebilir ve değiştirebilirsiniz.

CHIP Online tarafından seçilen temaların hepsi güncel Windows Live Messenger 2009 sürümünde çalışıyor.

Download: Live Messenger - En iyi temalar

En popüler ikonlar
Daha ileriye gitmek isteyenler Live Messenger'ı rengârenk görüntü resimleriyle süsleyebilir.

CHIP Online sizlere seçilmiş ikonlardan oluşan ücretsiz bir ikon seti sunuyor. Arkadaşlarını ve yakınlarını sıra dışı konuşma pencereleriyle şaşırtmak isteyenler için gerçek bir püf nokta.

İkon ekleme son derece basit: İkonları önceden kullandıklarınızla değiştirmek için yenisini fare ile görüntü resminizin üzerine sürükleyin.

Download: Windows Live Messenger için ikonlar

DİĞER MESSENGER ARAÇLARI
İsim Fonksiyon Download
SimpLite Mesajları şifrelemek Download
A-Patch Messenger düzenleme Download
Windows Live Duvar Kağıtları Şık masaüstü arka planları Download
Sonraki Haber

Forum