LG'nin LED LCD amiral gemisi: E50

LG'nin LED LCD monitörü: LG E50, firmanın monitör alanındaki yeni amiral gemisi. İşte detaylar...

LG'nin geliştirdiği dünyanın UL Sertifikası'na sahip ilk monitörü E50, gelişmiş özellikler, tasarım ve görüntü kalitesiyle öne çıkmak istiyor.

Tüketici elektroniği alanında geliştirdiği ürün ve çözümlerle birçok "ilk"e imza atan LG Electronics, yeşil teknolojisi, akıllı özellikleri ve süper yüksek görüntü çözünürlüğüyle yeni LED LCD E50 Monitör Serisini tanıttı.

LG'nin hızlı bir şekilde büyüyen LED monitör piyasasını E50 serisi ile yeniden tanımladığını belirten LG İş Çözümleri Birimi Monitör Bölümü Başkan Yardımcısı Brian Kwon, sözlerine şöyle devam ediyor; "E50 serisinin E50V modeli, UL Çevre Sertifikası alan ilk monitör olmasıyla monitör piyasasında bir ilke imza atarken, E50VR modeli de LG'nin süper çözünürlük teknolojisi sayesinde piyasada eşine rastlanılmayacak oranda süper keskin görüntü kalitesi sunuyor."

LG'nin LED bilgisayar monitörü alanındaki amiral gemisi olan E50 Serisi, mega kontrast oranıyla Full HD görüntü kalitesinde sınırları aşmayı, LED teknolojisinden beklenilen yüksek performansı sunmayı ve bunun ötesine geçmeyi vadediyor.

E50VR modeli, Super Plus Çözünürlük Teknolojisi sayesinde daha gerçekçi görüntüler sunarken, aynı zamanda SD seviyesindeki içerikleri de HD standartlarına yakın seviyeye yükseltiyor.

LG'nin Super Plus Çözünürlük Teknolojisi

LG'nin Super Plus Çözünürlük Teknolojisi'nin ardında, herhangi bir harici bellek veya yazılıma gerek kalmadan, frame gecikmesini önleyen Full HD uyumlu tekil frame algoritması kullanan IC (Image Clear) Motor Çipi bulunuyor. IC Motoru ayrıca daha doğal ve bir zarif görüntü sağlamak amacıyla fotoğraflardaki aşırı ışıklamayı bastıran çekim kontrol işlevini de barındırıyor. Tüm bu özellikler sayesinde Super Plus Çözünürlük, bir yandan vasat fotoğrafları en yüksek çözünürlüğe yükseltirken diğer yandan oyun ve filmler için daha gerçekçi kareler sunuyor.

Daha az Enerji, Daha az Çevre Kirliliği
LG E50 Serisi monitörler, mükemmel teknik özelliklerinin yanı sıra çevreye karşı da duyarlı... Artık daha çevre dostu materyallerden ve halojen ya da cıva kullanılmadan üretilen yeni E50 Serisi, önceki modellere göre yüzde 45'e kadar daha az enerji harcıyor. Bunun yanında aşırı derecede hafif ve ince olan E50 monitörler daha az elektronik atık yaratıyor.

23inç'lik E50V modelinin üstün ekolojik özellikleri, UL tarafından Sürdürülebilir Ürün Sertifikasını hak kazanırken, ENERGY STAR® ön koşullarını da içeren IEEE 1680 müşteri elektroniği çevre ön koşullarını taşıyor.

Smart Plus Paketi ve Sofistike Tasarım
Kullanım kolaylığı sağlayan Ez OSD kontrolüyle donatılan E50 serisi, Çift Ağ, Oto Parlaklık, Sinema Modu ve Orijinal Oran özelliklerini içeren akıllı paket seçeneğine sahip.

Çift ağ özelliği ekranı ikiye bölüp kullanıcının bir yandan Microsoft Office™ dokümanları üzerinde çalışmasını diğer yandan da çok sayıda çevrimiçi kaynağı kontrol etmesine imkan tanıyor. 17,5mm derinlikleri ile piyasadaki diğer CCFL aydınlatmalı monitörlere nazaran 1/3 oranına kadar daha hafif olan LED E50 monitörleri, ergonomik tasarımları ile sofistike bir görünüm sunarken çift taraflı ayrılabilir ayaklıklarıyla da masa üzerinde diz üstü bilgisayarlarla aynı hizada kolay bir kullanım sağlıyor.

işte özellikleri

Özellikler E2050T E2250T E2350T
Ekran boyutu 20W 21.5W 23W
Formatı 16:9 16:9 16:9
Doğal çözünürlük 1600 x 900 1920 x 1080 1920 x 1080
Parlaklık 250 250 250
Kontrast oranı Mega (TBD) Mega (TBD) Mega (TBD)
İzleme açısı 170/160(TBD) 170/160(TBD) 170/160(TBD)
Tepki süresi 5ms 5ms 5ms
Arayüz D-sub, DVI-D D-sub, DVI-D D-sub, DVI-D
Stand Ayrılabilir
-2 tür kullanım Ayrılabilir
-2 tür kullanım Ayrılabilir
-2 tür kullanım
Fonksiyon Smart+ Smart+ Smart+
Ürün Varyasyonu E2050S(Analog) E2250S
E2250V(HDMI) E2350S
E2350V(HDMI)

Basın bülteninden derlenmiştir

Sonraki Haber

Forum