LG, IFA Fuarı'nda 3D fırtınası estiriyor!

LG yeni nesil Full HD 3D LED televizyonları ile büyülüyor. İşte yeni nesil TV'lerin özellikleri...

LG Electronics, Berlin'de devam eden Uluslararası Tüketici Elektroniği Fuarı "IFA 2010"da, ev sinema sistemleri, Blu-ray Disc™, disk çalarlar ve projeksiyon cihazlarından oluşan ve farklı bir 3D deneyimi sunan koleksiyonu ile göz dolduruyor

LG'nin ürün yelpazesinde farklı beklentileri karşılayan birçok 3D televizyon modeli bulunuyor. Bu ürünler arasında LG'nin dünyanın en ince (0.88 cm.) ve en dar çerçeveli (1.25 cm.) FULL LED televizyonu LEX8 dikkatleri üzerine topluyor.

LG, LEX8 ile ilk kez, daha parlak, daha net ve daha düzgün bir görüntü elde edilmesini sağlayan FULL LED arkadan aydınlatma özelliğine ek olarak NANO aydınlatma teknolojisini kullanıyor. Fuarda sergilenen televizyonlar arasında, 72inç ekranıyla dünyanın en büyük ekranlı LED LCD televizyonu olarak öne çıkan yeni LEX9 ve 2010 yılında Las Vegas'taki Tüketici Elektroniği Fuarı'nda ilk kez sergilenen, dünyanın ilk FULL LED 3D televizyonu LX9500 de bulunuyor.

LG'nin FULL LED 3D televizyonları, ekran arkasındaki aydınlatma birimiyle üç boyutlu görüntüleri net sunan bir parlaklık sağlıyor. FULL LED 3D televizyon serisinin tamamında yerel karartma özelliği mevcutken, LEX8'de kullanılan ve LG'nin en ileri teknolojisini içeren Mikro Piksel Kontrol Karartma Fonksiyonu, daha da sürükleyici 3D görüntüler üreten geniş ve zengin bir renk yelpazesine sahip.

Basın bülteninden derlenmiştir

Sonraki Haber

Forum