LEVEL'ın Nisan sayısı çıktı!

LEVEL'ın Nisan sayısında birbirinden önemli oyunlar boy gösteriyor.

LEVEL'ın Nisan sayısı, duyurulduğu ilk andan itibaren oyun dünyasında heyecan uyandıran, sadece görselliğiyle değil, oyun için videolarıyla da büyük beğeni toplayan Watch Dogs'u ön plana çıkarıyor. Ubisoft etiketiyle yılsonuna doğru piyasaya sürülecek oyun hakkındaki tüm detayları bir araya getiren LEVEL, Grand Theft Auto için en büyük tehdit durumundaki Watch Dogs'u kapağına taşıdı.

LEVEL'ın Nisan sayısının içeriğinde yer alan önemli konular şöyle: Watch Dogs dosya konusu... Assassin's Creed IV: Black Flag, Battlefield 4, Beyond: Two Souls, Payday 2, The Witcher 3: Wild Hunt ilk bakışları... Battlefield 3: End Game, BioShock Infnite, Gears of War: Judgment, God of War: Ascension, SimCity, Sly Cooper: Thieves in Time, StarCraft II: Heart of the Swarm, The Sims 3: University Life, The Walking Dead: Survival Instinct, Tomb Raider, incelemeleri... Can Bonomo röportajı...

Türkiye'nin ilk ve en çok okunan online oyun dergisi Online Oyun, 32 sayfalık dolu dolu içeriği ve Star Conflict kapak konusu ile takipçilerinin karşısına çıkıyor. LEVEL DVD'de ise Sword of the Stars: The Pit demosu ve Dead Cyborg'un iki bölümü oyuncuları bekliyor.

LEVEL 195 (Nisan 2013) içeriğinin tamamına ulaşmak için tıklayın.

Sonraki Haber

Forum