LEVEL Community

LEVEL'ın ve LEVEL Online'ın yeni sosyal iletişim ağı LEVEL Community açıldı.

Artık LEVEL okurları ve LEVEL Online ziyaretçileri, bizlerle daha yakın bir iletişim kurma şansına sahipler. İnternetin popüler iletişim ağlarında şubelerimizi açtık ve bu şubeleri tek bir çatı altında, LEVEL Community (http://community.level.com.tr/) altında topladık. İçerik şöyle:

Not: LEVEL Online'da, Steam'de ve Twitter'da periyodik olarak yarışmalar düzenlenecek ve hediyeler dağıtılacak.

Facebook (Grup)

Sosyal iletişim konusunda rakipsiz olan Facebook, LEVEL'ın grubuna da ev sahipliği yapıyor. LEVEL takipçileri LEVEL grubuna üye olarak, LEVEL ile ilgili gelişmeleri takip edebilir, diğer üyelerle görüş alışverişinde bulunabilirler.

http://www.facebook.com/group.php?gid=18513248296

Facebook (Sayfa)

LEVEL ve LEVEL Online üzerinden yayınlanan her türlü bilgiye, LEVEL'ın Facebook sayfasından ulaşmanız mümkün. Oyun dünyasına dair önemli haberler de Facebook sayfamızdaki yerini alıyor ve üyelere ulaşıyor.

http://www.facebook.com/pages/LEVEL/228763285790

FriendFeed

Twitter'ın alternatifi olan FriendFeed ağında, artık LEVEL'ın da bir hesabı var ve hem oyun dünyasından gelişmeleri, hem de LEVEL ofisindeki olayları bu ağ üzerinden takip etmeniz mümkün.

http://www.friendfeed.com/level

LEVEL Forumları

Sadece oyunlarla ilgili değil, her türlü konuda görüş alışverişinde bulunabileceğiniz, LEVEL kadrosuna "LEVEL Tayfası" bölümünden kolayca ulaşabileceğiniz ve diğer tüm üyelerle özgürce konuşabileceğiniz bir platform...

http://www.level.com.tr/forum

MySpace

Müzik tutkunlarının en önemli buluşma noktalarından MySpace'teki hesabımız üzerinden bir araya gelebilir, güncel haberleri takip edebilir ve diğer takipçilerimizle iletişime geçebilirsiniz.

http://www.myspace.com/leveltr

Steam

Dünyanın en önemli oyun satış platformu altında toplanan LEVEL takipçileri, birbirleriyle tanışıyor, mücadele ediyor ve tarafımızdan düzenlenen yarışmalar sayesinde ödül kazanma şansı yakalıyorlar.

http://www.steamcommunity.com/groups/leveldergisi

Twitter

Oyun dünyasından en son haberleri, LEVEL ofisindeki son olayları ve fazlasını Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

http://www.twitter.com/leveltr

Yarışmalar

LEVEL Community'de aynı zamanda bol bol hediye dağıtacağız. LEVEL Online Puan Avı, Steam maçları ve Twitter aracığıyla periyodik olarak düzenleyeceğimiz yarışmalarda tam sürüm oyunlar, tişörtler, LEVEL aboneliği ve oyunlarla ilgili birçok materyal kazanma şansı yakalayabilirsiniz.

Ayın Yarışması (Ocak 2010)

Bu ay ilk Steam yarışmamıza başlıyoruz. Steam üzerinden 15 Ocak 2010 tarihinde düzenleyeceğimiz yarışma, Left 4 Dead 2 ile gerçekleştirilecek ve LEVEL ekibini geride bırakıp birinci olan kişi Football Manager 2010'un PC versiyonunu kazanacak.

Diğer yarışmaların duyuruları LEVEL Online'da ve LEVEL Community sayfasında yapılacaktır.

Sonraki Haber

Forum