LEVEL 161 (Haziran 2010)

Call of Duty serisinin yeni oyunu hakkındaki detayları öğrenmeye hazır mısınız?

Call of Duty serisi, Modern Warfare'ı geliştiren Infinity Ward ve dağıtımcı Activision arasındaki problemler nedeniyle yıpransa da daha uzun süre zirvede yer alacak gibi. Activision da kara bulutları dağıtmak adına hamlesini yapmakta gecikmedi ve serinin yeni oyunu Call of Duty: Black Ops'u duyurdu. LEVEL da bu önemli hamleyi mercek altına aldı ve oyunu bizzat yerinde gözleme şansı buldu. Call of Duty hayranları bu ay LEVEL'ı kaçırmasınlar, üzülürler.

Haziran sayısında yer alan önemli konularsa şöyle: Dead Rising 2, Dead Space 2, Kane & Lynch 2: Dog Days, Saw II, The Witcher 2: Assassins of Kings ilk bakışları; Call of Duty: Black Ops, Oyunlar ve Seks dosya konuları; Alan Wake, Left 4 Dead 2: The Passing, Lost Planet 2, Prince of Persia: The Forgotten Sands, Red Dead Redemption, Skate 3, Split/Second incelemeleri; Gülhan Şen röportajı...

12. sayısıyla online oyun tutkunlarının karşısına çıkan ve Türkiye'nin en çok okunan online oyun dergisi olan Online Oyun, 32 sayfalık içeriğiyle ücretsiz olarak tüm LEVEL okurlarına hediye ediliyor. Haziran ayının tam sürümüyse İkinci Dünya Savaşı'nı konu alan ve gerçek zamanlı strateji türündeki Stalingrad. LEVEL'ın bu ayki diğer sürprizleriyse Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction için özel içerik kodu, 5 TL değerinde Jadde promosyon kodu, 5 TL değerinde Kara İnci promosyon kodu, LEVEL DVD'de Kara İnci kurulum dosyası ve oyun karakterleri çıkartma seti.

LEVEL 161 (Haziran 2010) içeriği için tıklayın.
LEVEL Community için tıklayın.

Sonraki Haber

Forum