Lamborghini Urus, Bentley'in rekorunu yerle bir etti

Yenilenen Lamborghini Urus, Bentley'e ait olan rekoru yerle bir etti...

Lamborghini, bu ayın sonlarında Monterey Otomobil Haftası sırasında Urus'un yeni bir versiyonunu tanıtacak.

Güncellenmiş SUV şimdiden Pikes Peak'te yeni bir rekor kırdı. Pirelli test sürücüsü ve tepe tırmanışı şampiyonu Simone Faggioli tarafından sürülen yeni Urus, turu 10:32.064 ile tamamladı. Böylece, 2018'de bir Bentley Bentayga tarafından kırılan önceki SUV rekorunu 17 saniyenin üzerinde bir farkla geçti.

Yangın söndürücü, takla kafesi ve altı nokta güvenli yarış koltuğu gibi zorunlu güvenlik özelliklerinin yanı sıra, yeni Urus tamamen standart donanıma sahipti. Yeni Urus modelinin mevcut SUV'ye kıyasla ne tür modifikasyonlar yaptığını bilmiyoruz, ancak daha fazla güce, yükseltilmiş şasi teknolojisine ve daha iyi aerodinamiğe sahip olacağı kesin. Ön tamponda daha büyük hava girişleri var, kaputta yeni havalandırmalar var, arka spoyler daha büyük ve arka tamponda ince ayar yapıldı. Lamborghini ayrıca güncellenmiş Urus'u Pirelli P Zero Trofeo R lastiklerinin yeni bir versiyonu olan 22 inç jantlarla donatıyor.

Makyajlı Urus'un muhtemelen Urus Evo veya Urus Performante gibi yeni bir isim taşıması bekleniyor ve onu önümüzdeki yıl içinde bir noktada bir plug-in hibrit versiyon izleyecek.

Sonraki Haber

Forum