Kripto Borsası Binance 2.000 Kişiyi Daha İşe Alacak

Kripto para piyasalarında düşüş yaşanırken kripto borsası Binance işe alımlarını artırıyor.

Kripto para piyasaları son dönemlerde kırmızı grafiklere dönüşmüş durumda. Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) başta olmak üzere birçok kripto para oldukça büyük düşüşler yaşadı. Birçok kripto odaklı şirket yaşanan bu düşüş sonrası küçülmeye giderken, Binance yeni işe alım haberi ile dikkat çekti.

Kripto para borsaları son dönemde büyüme planlarını askıya alarak maliyeti düşürme odaklı bir strateji izliyorlar. Yılın başında çalışan sayısını iki katına çıkarmayı planlayan Coinbase, kısa bir süre önce uzun bir süre yeni işe alım yapmayacağını açıklamıştı. Bununla birlikte BlockFi, Robinhood ve Gemini gibi kripto para borsaları çalışanlarının bir kısmı ile yollarını ayırmak zorunda kalmıştı.

Tüm bu gelişmeler ışığında Binance'in CEO'su Changpeng Zhao (CZ), Twitter üzerinden yaptığı bir duyuru ile 2.000 kişi için pozisyon açıklarını duyurdu. Ek olarak kripto para borsasının LinkedIn sayfasında da 2.000 adet iş ilanı yayımlandı. CZ paylaştığı tweet ile şu ifadelere yer verdi:

"Super bowl reklamlarına, stadyum isim haklarına, büyük sponsor anlaşmalarına birkaç ay önce hayır demek kolay değildi, ama yaptık. Bugün, Binance için 2000 açık pozisyon için işe alıyoruz."

Bu haber CHIP Online ve BTCHaber iş birliği ile hazırlanmıştır.
Sonraki Haber

Forum