Konica'dan yeni bir çevreci yazıcı geliyor

Konica'nın yeni network yazıcısı magicolor 1650EN sadece sizi değil, çevresini de düşünüyor.

Konica Minolta küçük ofisler için yeni renkli network yazıcısı magicolor 1650EN'yi duyurdu. Konica'nın yeni kompakt renkli lazer yazıcısını cazibeli kılan en önemli özelliklerinden biri network'te kullanılabiliyor olması ve çok sesiz bir şekilde çalışması. Bunun dışında tüm modeller dakikada 5 renkli ve 20 siyah&beyaz sayfa baskılayabiliyorlar ve 256 MB bellek sayesinde hızla bitiriliyor. Hem A4 formatına kadar düz kağıtlar hem de 209 g/m²'ye kadar kalın kağıtlar, ayrıca etiketler, kartpostallar ve zarflar da güvenilir şekilde baskıdan alınabiliyor.

Kullanıcıların ihtiyacına göre farklı konfigürasyonlarda sunulan 1650EN: standart versiyon olan 1650EN modeli, dubleks özelliğiyle magicolor 1650EN-d modeli ve dubleks ünitesi, ek kağıt desteği için ikinci bir kağıt çekmecesi bulunan magicolor 1650EN-dt modeli mevcut.

Tüm bunların yanında 1650EN gerçekten çok çevreci. Üzerindeki kartuşlar %99 oranında geri dönüştürülebiliyor. Simitri HD toneri geleneksel tonerlere göre daha az fırınlama ısısına gereksinim duymaktadır. Sonuç olarak kullanıcılar baskılama için gereken enerjinin %15'inden tasarruf edebilmektedir. Ayrıca üretilen CO2, SO2 ve NO2 emisyonu geleneksel tonerlerinkinden %40'dan fazla daha aşağısında.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Sonraki Haber

Forum