Konami eFootball 2024'te yeni bir yılın başladığını duyurdu: eFootball 2024 ne zaman açılacak?

Konami'nin ücretsiz oynanabilen futbol oyunu eFootball 2024, geliştirilmiş oyun deneyimi, ekip bilgileri ve Lionel Messi'nin Global Elçi olarak yenilenmesi ile güncellendi.

eFootball 2024, her türlü yetenek ve deneyime sahip oyuncu için birçok güncelleme getiriyor.

KONAMI, Manchester United FC, FC Bayern München, Internazionale Milano, AC Milan, Arsenal FC ve FC Barcelona gibi futbolun en ikonik takımlarından bazılarını içeren partner kulüp listesini koruyor. Ayrıca şirketin yakın zamanda uzun süreli iş birliğini yenilediği kulüplerden olan FC Barcelona da listede yer alan önemli isimlerden.

Dünya futbolunun en büyük transfer haberlerinin bazılarına sahne olan bu takımlar ve çok daha fazlası, oyun içindeki formalarını, stadyumlarını ve kadrolarını yeni futbol sezonuyla örtüşecek şekilde güncelleniyor. Ayrıca eFootball, oyunseverlerin Allianz Arena, Spotify Camp Nou, San Siro ve Stadio Olimpico gibi efsanevi stadyumlarda top koşturabilecekleri tek futbol oyunu olmaya devam ediyor.

eFootball 2024 yeni oynanış mekanikleri

eFootball 2024, oynanışa yapılan bir dizi güncelleme içeriyor. Mevcut kullanıcılardan gelen geri bildirimlere dayanarak KONAMI, eFootball'un gerçekçiliğini daha da artırmak adına oyuna bir dizi değişiklik getirdi. 

Oyundaki başlıca değişimler, top sürme ve savunma etrafında odaklanıyor. İyileştirilmiş kontrol tepkileri, kullanıcıların profesyonel futbolun üst seviyelerinde alınan anlık kararları taklit etmelerine olanak tanırken topu daha yakından kontrol etmelerine ve yoğun durumlarda bile top sürmelerine olanak tanıyor.

Bireysel yeteneklerin doğruluğunun artırılması, kullanıcıların takımlarını ve taktik modellerini daha iyi bir seviyede koordine etmelerini ve sanal sahada daha fazla gol pozisyonu yaratmalarını destekliyor.

Takım Oluşturma için Güçlendiriciler (Booster)

Güçlendiriciler, eFootball'a yeni eklenen bir özellik olup kullanıcılara favori oyuncularının özelliklerini daha da artırma yeteneği sağlıyor. Ayrıca, oyuncuların normal parametrelerin ötesinde performans göstermelerine de olanak tanıyor; bu da kullanıcıların 'Rüya Takım'larında yer alan çeşitli oyuncuların bireysel yeteneklerini ve özelliklerini arttırabilmelerini sağlıyor. Oyunda oyuncu özel, tüm takımı etkileyen ve belirli kriterleri karşılayan oyuncuları seçerek ortaya çıkan türler de dahil olmak üzere çeşitli türlerde booster’lar bulanabilecek.

Lionel Messi Tekrar Global Elçi Oldu

KONAMI, Lionel Messi ile olan iş birliğinin devam ettiğini de duyurdu. Arjantin efsanesi, dünya genelinde eFootball özelinde birçok ticari ve oyun içi kampanyanın yüzü olmaya devam ederken aynı zamanda oyunun kapak yıldızı olmayı da sürdürüyor.

Messi ayrıca PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S, Xbox One ve Windows platformlarında satın alınabilen yeni eFootball 2024: Leo Messi Edition'ın yanı sıra mobil ve Steam için Premium Elçi Paketi: Leo Messi'ye de adını vermekte.

Bu sürümde, kullanıcılar sadece eFootball'ı indirmekle kalmayacak, aynı zamanda yeni 'booster' özelliği ile donatılmış özel bir Messi Epik kartı, önceki takım arkadaşlarından oluşan 10'arlı bir vurgu oyuncu seti, 11 adet 4.000 EXP seti ve 300 eFootball™ Coins içeren bir dizi özel içeriklere sahip olacak.

eFootball sunucu bakımı ne zaman bitecek?

KONAMI eFootball’u 4 Eylül’de bakıma aldı ve aradan 3 gün geçmesine rağmen henüz oyuna erişim sağlanamıyor. KONAMI yayınladığı duyuruda, eFootball 2023 sunucu bakımının bitiş saatinin daha sonraki bir tarihte duyurulacağını söyledi.

Sonraki Haber

Forum