Kojima'nın efsane oyunu Death Stranding de beyaz perdeye taşınıyor

Kısa süre önce ikinci oyununun duyurusu yapılan Death Stranding, şimdi de bir sinema filmi olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Death Stranding sinematik evreni biraz daha büyüyor. 2019 video oyununun ikincisi duyurulduktan kısa bir süre sonra, şimdi bir filmin de yapım aşamasında olduğu haberi geldi.

Proje, korku filmi Barbarian'da yapımcı olarak görev yapan Alex Lebovici liderliğinde, geliştirici Kojima Productions ve Hammerstone Studios arasında ortak bir işbirliği olacak. Bir basın açıklamasına göre, filmin konusu şimdilik gizli tutuluyor ancak Death Stranding evrenine yeni unsurlar ve karakterler getireceği konuşuluyor.

Haber aslında çok da şaşırtıcı değil. Geçen yıl, Kojima Productions tam da bu tür şeyler için bir film ve TV bölümü kurdu ve yönetmen Hideo Kojima film sevgisini sık sık dile getiriyor. Bu da genellikle oyunlarında Hollywood yıldızlarının yer almasıyla sonuçlanıyor. Orijinal Death Stranding'de diğerlerinin yanı sıra Norman Reedus, Léa Seydoux ve Mads Mikkelsen rol aldı. Filmde kimlerin yer alacağı hakkında henüz bir bilgi yok.

Kojima yaptığı açıklamada, "Hammerstone Studios ile olan bu yeni ortaklık beni daha fazla heyecanlandıramaz" diyor ve ekliyor: "Bu, seri için çok önemli bir an ve Death Stranding'i beyaz perdeye taşımak için onlarla işbirliği yapmayı gerçekten dört gözle bekliyorum."

Filmin ne zaman yayınlanacağı hakkında bir bilgi yok, ancak şirketler Death Stranding filminin "geliştirme çalışmaları devam ederken hızlı bir yolda olduğunu" söylüyor.

Sonraki Haber

Forum