Kingston'dan süper yarışma!

Kingston'dan HyperX Bellek ve SSD kullananlar, ya da kullanmak isteyenler: Bu haber sizin için...

Dünyanın en büyük bağımsız bellek üreticisi Kingston Technology Company, Inc., "Slogan Avı" adıyla Kingston HyperX Bellek ve SSD'lerde kullanılabilecek bir slogan düşünmeye davet ediyor.

Süper hıza sahip bir bilgisayar mı hayal ediyorsunuz veya zaten Kingston HyperX bellek ve SSD'lerini mi kullanıyorsunuz? Orijinal bir slogan düşünün ve ödül kazanma şansını elde edin!

Bütün bilgisayar kullanıcıları başta olmak üzere hem Kingston HyperX bellek, hem de SSD'lerde kullanılabilecek bir sloganla katılabileceğiniz, 10 Mayıs 2010 tarihinde katılımın sona ereceği yarışmada derece alacak olan sloganlar web sitesi üzerinde yapılan oylama ve Kingston Amerika ofisi çalışanlarından oluşturulan jüri belirleyecek.

İşte ödüller!

10 Mayıs 2010 tarihine kadar www.kingston.com/turkey/sloganhunting web sitesine sloganlarınızı yükleyerek yarışmaya katılabilirsiniz. Amatör veya profesyonel 18 yaşını doldurmuş herkes kendi özgün sloganlarıyla yarışmaya katılabilirken, her bir yarışmacı bir e-mail adresi üzerinden maksimum 3 slogan gönderebiliyor.

Yarışmada 1.gelen slogana $1.500, ikinci gelen slogana $750, üçüncü gelen slogana $500 ve dördüncü gelen slogana da $250 ödül verilecektir. Ayrıca sloganlar 11-25 Mayıs tarihleri arasında www.kingston.com/turkey/sloganhunting adresinde online olarak oylanacaktır. Web sitesi üzerinden yarışmaya katılan sloganları oylayan ilk 50 kişiye de 8GB USB bellek hediye edilecektir. Yarışma sonuçları, 8 Haziran 2010 tarihinde Kingston'un web sitesindeki yarışma sayfasından duyurulacaktır.

Kingston "Slogan Avı" Yarışması hakkında daha fazla bilgi için www.kingston.com.tr adresini ziyaret ediniz. Ayrıca Kingston HyperX bellek ve SSD'ler hakkında daha fazla bilgi için www.kingston.com/hyperx ve www.kingston.com/ssd adreslerini ziyaret ediniz.

Basın bülteninden derlenmiştir

Sonraki Haber

Forum