Çizgi filmlerin sevimli karakteri, korku filmine geçiş yapıyor

Çizgi filmlerin sevimli karakteri, korku filmine geçiş yapıyor: Katil Winnie the Pooh'dan sonra, intikam peşindeki Bambi geliyor!

Bu yılın başlarında Winnie the Pooh'a dayanan bir korku filmi haberleri ortaya çıkmıştı. Disney'in hakları sona erdikten sonra Pooh: Blood & Honey, sevimli çizgi film karakterini alıp onu bir seri katil haline getirdi ve internette yeni bir çılgınlık başlattı. Ancak bu haberden de tahmin edebileceğiniz gibi bu, bu tür bir olayın son örneği olmadı.

Evet, bazı korku film yapımcıları Bambi'ye (Disney'in canlı aksiyon versiyonu üzerinde çalıştığı) benzer bir hikaye hazırlamaya çalışıyor. İlk olarak hafta başında Dread Central tarafından bildirildiği ve daha sonra Entertainment Weekly tarafından doğrulandığı üzere yönetmen Scott Jeffrey, adı geçen geyiğin "vahşi doğada pusuya yatmış gaddar bir ölüm makinesi" olacağı Bambi: The Reckoning'i yönetecek.

Jeffrey, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Film, hepimizin bildiği ve sevdiği 1928 hikayesinin inanılmaz derecede karanlık bir yeniden anlatımı olacak. Kuduz bir Bambi'ye hazırlanın!” 

Ocak 2023 olarak belirtilen yayım tarihi öncesinde filmle ilgili daha fazla ayrıntı bulunmuyor. Ancak Jeffrey, bunu izleyenler için Bambi'nin tasarımının 2017 korku filmi The Ritual'dan ilham alacağını söyledi.

Pooh'ta olduğu gibi, çocuk karakterlerinin gizli birer katil olması fikrini seviyorsanız, muhtemelen bu filmden de keyif alacaksınız.

Sonraki Haber

Forum