Kadınlara özel oyun: "Jamia Online"!

Bayansanız ve size göre oyun olmadığından şikayetçiyseniz, bu ücretsiz oyun fikrinizi değiştirecek!

Siz de erkeklere yönelik savaş oyunlarından yakınıp, kadınlara neden oyun üretilmiyor diyen bayanlardan mısınız? O halde Joygame'in kendi sitesi üzerinden online ve ücretsiz olarak sunduğu ve yapımının Joygame'in Hindistan'daki stüdyolarında gerçekleştirildiği Jamia Online'nın dünyasında yolculuğa çıkmaya hazırlanın!

Kendi avatarınızı oluşturup, kıyafetlerinizi seçip, kendi tasarladığınız evlerde yaşamak ister misiniz? Üstelik yepyeni dostluklar kurup, eğlenceli vakit geçirerek... Joygame'in yepyeni oyunu Jamia Online size sıra dışı bir dünyanın kapılarını açıyor.

Jamia'nın dünyasında kendi evinizin tasarımcısı olabilir, odanızı hatta evinizi kendi zevklerinize göre donatıp döşeyebilirsiniz. Farklı ve yeni ev modelleri alarak hayallerinizdeki yeri yaratabilirsiniz. Bu kadar da değil, Jamia'nın dünyasında birbirinden güzel mini oyunlarla vakit geçirip arkadaşlarınızla beraber oynayabilir, ekstra puanlar da toplayabilir, günlük tutabilir ve bunu arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Hatta istediğiniz ve beğendiğiniz bir eşyayı, bir elbiseyi arkadaşlarınıza hediye olarak verebilirsiniz.

Jamia, Joygame'in Hindistan stüdyolarında yapıldı

Haziran ayında tam sürüme geçen kadınlara yönelik oyun Jamia, Joygame'in Hindistan'daki stüdyolarında yaratıldı. Jamia oyununun tüm aşamalarının tamamlandığını ve tam sürümle bu ay piyasaya sunulacağını belirten SHR Grup Pazarlama Direktörü Ozan Aydemir: "Joygame olarak Jamia oyunumuzu, diğer oyunlarımızdan ayrı tutuyoruz. Çünkü Jamia, kadın kullanıcılarımıza yönelik olarak yapımını üstlendiğimiz ilk ve tek oyun ve bu ay tüm aşamaları tamamlanmış şekilde piyasaya sürecek olmamızdan dolayı çok mutluyuz. İlk defa bir Türk online oyun firması, yapımını üstlendiği bir oyunu 'tüm dünya hedefli' olarak lisanslanmaya sunacak ve bu ilkten ötürü de ayrı bir mutluluk içindeyiz" şeklinde konuştu.

Jamia Online'a eklenen birçok yenilik var. Dart, Tetris, Bilardo, Bombacı gibi bir arada zevkle oynayabileceğiniz mini oyunlar eklenirken, haritaya yepyeni bölgeler eklendi, yepyeni dükkânlar açıldı. Genel olarak tüm yaş gruplarındaki hanımlara hitap eden Jamia Online'da, hep o hayalini kurduğunuz evcil hayvanı da besleyebilirsiniz.

Oyun içinde kullanıcıların birbirleriyle sosyalleşebilmeleri için de uygun ortamın yaratıldığı Jamia içerisinde haritalarda sohbet ederek ya da bünyesindeki mini-oyunları gruplar halinde oynayarak binlerce arkadaş edinebilirsiniz.

Jamia Online kullanıcıları; oyun içinde sosyalleşmelerini sağlayacak birer ev ve avatara oyuna kaydoldukları gibi sahip oluyorlar. Haritalar ise Jamia'nın sanal dünyasının diğer bir parçası. Kullanıcılar, bunların arasında menü ikonları ya da haritalar üzerindeki ok işaretlerini kullanıp gezinerek yeni sanal ortamlar görebiliyorlar ve görevleri yerine getirerek altın kazanabiliyorlar. Haritalardan ya da menü ikonları ile erişebilecekleri dükkânlardan, bu ev ve avatarları düzenleyebilecek eşyaları Jamia Altını ve Jamia Nakit olarak adlandırılan sanal para birimleri ile satın alıyor ve kullanabiliyorlar. Oyuncular kendi aralarında en güzel ev veya en güzel avatar yarışmalarına katılarak birbirine oy verebiliyorlar ve haftanın birincilerini de seçebiliyorlar.

Siz de bir an önce sanal dünyada kendi dünyanızı yaratmaya başlayabilir ve Jamia Online'nın size sunduğu şirin dünyada keyifli dakikaların tadını çıkartabilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi için www.shr.com.tr ve www.joygame.com adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Sonraki Haber

Forum